Helaas, deze vacature is niet actief.

Manager Property & Maintenance – Het Land van Bartje in Ees

Beschrijving

Ben jij onze nieuwe manager Property & Maintenance? In deze functie ben je eind verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden en uitstraling aan o.a. de accommodaties, het terrein, de elektrische installaties en de centrale voorzieningen. Daarnaast zorg je voor het opstellen van onderhoudsplannen, investeringsplannen en de daarbij behorende budgetten. Wil je het naast het managen van de afdeling Property & Maintenance ook zelf je handen uit de mouwen steken? Dan komt Landal Het Land van Bartje graag in contact met jou!

Je coördineert als manager Property & Maintenance de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij heb je contact met externe bedrijven en ben je verantwoordelijk voor het controleren van de onderhoudswerkzaamheden die door hen uitgevoerd worden. Tijdens calamiteiten ben je het aanspreekpunt en onderneem je de juiste acties. Uiteraard zorg je voor het op orde zijn van het technische magazijn en het bestellen van materialen voor het onderhoud. Je bent natuurlijk ook verantwoordelijk voor het begeleiden, ontwikkelen en aansturen van de medewerkers Property & Maintenance.

 

Onze Manager Property & Maintenance is vooral probleemoplossend en stressbestendig. Daarnaast heb je een praktische instelling en weet je hoe je projectmatig te werk gaat. Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een gastgerichte instelling. Verder beschik je als manager over:

 • Afgeronde MBO opleiding met een technische en/of facilitaire achtergrond
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B (bij voorkeur B-E)
 • Je hebt kennis van relevante wetgeving
 • Je woont binnen een straal van 20 kilometer van het park of je bent bereid te verhuizen.
 • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en weekenddiensten (storingsdiensten)

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een salaris tussen € 2.671 - € 3.314 op basis van een fulltime dienstverband*
 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline. Gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Midden in de Drentse bossen op de Hondsrug vind je het park , waar jong en oud genieten van een heerlijke vakantie. Je kunt hier wandelen, ponyrijden, fietsen, een huifkartocht maken of een bezoekje brengen aan de historische hunebedden. Dit park biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor al onze gasten. Van alles in huis voor een onvergetelijk vakantieverblijf en een geweldige werkplek voor jou als toekomstige collega. Niet ver van Assen, Emmen en Borger is Landal Het Land van Bartje een ideale plek om te werken.

Op dit ruim opgezette park van 40 hectare staan 400 verschillende vrijstaande accommodaties midden in het bos. Deze unieke plek biedt onze gasten de beleving er echt even uit te zijn. Een groot zwembad -met zowel een binnen- als een buitenbad en een familieglijbaan-, een ponyranch, een multifunctioneel sportveld en grote speeltuinen zorgen voor een onvergetelijke vakantie. Ook de medewerkers die altijd klaar staan voor onze gasten dragen bij aan een ontspannen en zorgeloos verblijf. Wordt dit park jouw nieuwe werkplek? 

Daarnaast staat het park de komende jaren voor een grote uitdaging. Diverse aangekochte gronden moeten worden ingezet voor de realisatie van een face lift van het park. De aansturing van dit traject zal de komende jaren een extra uitdaging met zich meebrengen.

“Landal heeft mij de mogelijkheid geboden om van stagiair door te groeien naar Manager Property. ”
Harry Spinder - Manager Property, Landal Heideheuvel

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Ees
Dienstverbanden
Stage

Ees | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.