Helaas, deze vacature is niet actief.

Medewerker Fietsverhuur – Het Land van Bartje in Ees

Beschrijving

We willen dat al onze grote en kleine gasten een onvergetelijk verblijf beleven op ons park. Veel plezier en ontspanning vormen daarbij belangrijke ingrediënten.

Op het Land van Bartje zijn we continu bezig met vernieuwen en innoveren Een ontwikkeling waar we ons, naast pony’s en paarden, echt mee willen onderscheiden is onze ‘Bartjes Bike Experience’. De plek op het park waar iedereen graag naar toe gaat voor het huren van een fiets of het bewonderen en testen van ons bijzondere fietsassortiment, waar je als gast terecht kunt met al je technische vragen en problemen aangaande onze fietsen of je eigen meegebrachte fiets. Een plek je hartelijk wordt ontvangen, waar je een kop koffie kunt krijgen, en in de toekomst diverse fiets gerelateerde workshops worden gegeven voor de gasten. ‘Bartjes fietsemoaker’,een unieke functie voor een unieke persoonlijkheid.

Ben jij onze nieuwe ‘fietsemoaker’?

Dan ligt daar voor jou een geweldig leuke taak. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de uitstraling van de totale Bartjes Bike Experience, het begeleiden en bedenken van fiets activiteiten en uiteraard inclusief de gastheerschap die daarbij hoort.

Wat betekent dit voor jou:

Dat je in staat bent om feitelijk ook zelf het onderhoud uit te voeren en dat je Bartje’s Bike Experience de juiste uitstraling mee geeft. Met jouw zeer goede sleutelvaardigheden draai je je hand er zelfs niet voor om te sleutelen aan onze E-bikes en MTB fietsen. Daarnaast weet je als geen ander onze gasten te enthousiasmeren en te motiveren om mee te doen aan sportieve clinics en workshops die wij aanbieden. Omdat jij op de hoogte bent van de laatste trends op fietsgebied, zorg jij daarmee ook altijd voor optimale gastbeleving!

Je bent een handige techneut met de juiste papieren die horen bij deze functie. Je werkt zelfstandig en proactief en hebt bij voorkeur ervaring met fietsverhuur op een vakantiepark. Daarnaast ben je enthousiast, gastgericht en wil je ook echt het middelpunt en visitekaartje van onze Bartje’s Bike experience zijn. Daarbij heb je:

 • Minimaal een certificaat Fietstechnicus
 • Ervaring in het repareren en onderhouden van (sport) fietsen
 • Passie voor de fietssport; je bent zelf een actieve wielrenner of mountainbiker
 • De bereidheid en flexibiliteit om te werken in een wisselend rooster en weekenddiensten.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden (met mogelijkheid tot vaste aanstelling)
 • Een salaris van € 2.002 op basis van een fulltime dienstverband*
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline. Gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Midden in de Drentse bossen op de Hondsrug vind je het park , waar jong en oud genieten van een heerlijke vakantie. Je kunt hier wandelen, ponyrijden, fietsen, een huifkartocht maken of een bezoekje brengen aan de historische hunebedden. Dit park biedt een breed scala aan faciliteiten en activiteiten voor al onze gasten. Van alles in huis voor een onvergetelijk vakantieverblijf en een geweldige werkplek voor jou als toekomstige collega. Niet ver van Assen, Emmen en Borger is Landal Het Land van Bartje een ideale plek om te werken.

Dit park heeft het Kids VakantieTip! Keurmerk gekregen. En niet voor niets, want naast de vele verschillende faciliteiten voor kinderen, bieden wij ook een leuk, actief en creatief activiteitenprogramma. En niet alleen voor kinderen. Het Fun & Entertainment-team organiseert voor jong en oud een breed scala aan activiteiten. Wat dacht je van: familiebingo, pimp your pony, koekjes bakken, mini disco of een bloempot mozaïeken. En dat is nog lang niet alles. Alles georganiseerd en bedacht door het enthousiaste Fun & Entertainment-team. Zet jij je creatieve ideeën ook bij ons op het programma? 

“Wanneer ik vakantie heb? Als ik werk, dan heb ik vakantie! ”
Daan Denekamp - Manager Fun & Entertainment, Landal Rabbit Hill

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Ees
Dienstverbanden
Stage

Ees | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.