Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeer-/meewerkstage Communicatie (Operational Risk Management) in Utrecht, Nederland

Zo ziet jouw baan... Ben je student Communicatiewetenschappen en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende stage/afstudeeropdracht? Denk dan eens aan een stage bij Operational Risk Management van...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit
Ben je student Communicatiewetenschappen en ben je op zoek naar een interessante en uitdagende stage/afstudeeropdracht? Denk dan eens aan een stage bij Operational Risk Management van de Volksbank!

Over de stage
Wat heeft Operational Risk Management dan met communicatie te maken? Alles!! Binnen ons vakdomein ontwikkelen we onder andere beleid, procedures, instructies zodat managers en directeuren in staat worden gesteld om risico’s in hun eigen werkveld goed te kunnen identificeren en beoordelen en ook weten hoe met deze risico’s om te gaan. Uitleg van methodieken en technieken is daarin key en daarom willen we vanaf nu ook nadrukkelijk onze communicatiestrategie en -middelen tegen het licht houden. Kom jij ons daarbij helpen?

De afdeling waar deze stageopdracht loopt is ORMC (Operational Risk & Management Control) maar we werken voor dit onderwerp graag samen met de collega's van de afdeling Corporate Communication. 

Wat zoeken we?
Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie. 

Dit betekent dat: 
  • Je een hbo- of wo-studie volgt in de richting van communicatiewetenschappen;
  • Je zit minimaal in je 3e (wo) of 4e (hbo) jaar;
  • Je bent beschikbaar voor een periode van 6 maanden (start in overleg);
  • Je enthousiast en leergierig bent en aantoonbare affiniteit hebt met bancaire dienstverlening;
  • Je ervaring hebt met opzetten van diverse vormen van instructie materialen.
Zoeken wij jou? 
Wacht dan niet, klik op de "sollicitatiebutton" en reageer op deze stageopdracht! Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Vragen?
Bij vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Eva Dankers, Corporate Recruiter via 06 - 537 62 809 | eva.dankers@devolksbank.nl.
Deel deze vacature

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht, Nederland
Dienstverbanden
Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.