Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Customer Journey Excellence in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Heb je affiniteit met data en ben je bekend met SQL en Python? En vind je het leuk om commercieel inzicht te koppelen aan communicatieve vaardigheden? Dan is deze afstudeerstage Customer Journey Excellence bij bol.com de plek voor jou!

Wat je doet als Stagiair Customer Journey Excellence

Je draait als stagiair mee in het Customer Journey Excellence team (CJE), één van de meest dynamische teams bij Bol.com. CJE accelereert het CJ domein binnen bol.com op een projectmatige manier om klanten te helpen sneller en gemakkelijker hun klantbehoeften te vervullen op ons platform, door het genereren van toepasbare data-inzichten, ontwikkelen van sterke tooling en optimaliseren van datagedreven way-of-working.

Wat je echt gaat doen

– Een kwantitatief onderzoek uitvoeren m.b.t. de verschillende drivers van conversie, zoals prijs, levertijd en reviews
– Ondersteunen van de project managers en analisten
– Meedenken met commerciële verbeterinitiatieven
– Analyseren van uitgebreide databronnen
– Formuleren van conclusies en deze delen met je belangrijkste stakeholders

Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, werk je aan een onderzoek en ondersteun je bij projecten die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat neem jij mee?

– Je bent een enthousiaste teamspeler die proactief en resultaatgericht te werk gaat
– Je bent leergierig en stelt je flexibel op
– Je hebt een passie voor e-commerce en innovatie
– Je hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
– Affiniteit met data verwerking en ervaring met Machine Learning is een pré
– Je doet een technische/kwantitatieve universitaire opleiding, je bent 4 of 5 dagen per week beschikbaar en je zit bij voorkeur in je master
Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.