Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Campagne Management in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand!  Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als stagiair Campagne Management

Je ondersteunt het Marketing Excellence team en de campagnemanagers bij het opzetten en evalueren van categorie-overstijgende promotiecampagnes als bijvoorbeeld de bol 10-daagse, Sinterklaas en Black Friday. Met als doel het verhogen van de omzet, nieuwe (blije) klanten en hoge afzet van promotie producten. Het campagne management team bestaat uit zes enthousiaste en ambitieuze collega’s waarvan jij echt onderdeel zal worden. Ook aan de sfeer wordt hard gewerkt door wekelijkse (virtuele) borrels en quizzen, een beetje competitie wordt niet geschuwd in dit team.

Hou jij van data en duik je graag in campagne resultaten? En steek je graag je handen uit de mouwen om campagnes live te zetten op onze website? Dan zijn we reuze benieuwd naar jou!

Wat je echt gaat doen
  • Campagnes op bol.com live zetten (doormiddel van CMS systemen)
  • Promoties en banners op de homepage live zetten en dit bijhouden middels een planning
  • De concurrentie goed in de gaten houden en dit delen met het team
  • Assisteren in evaluaties of rapportages van campagnemanagers
Wat neem jij mee?
  • Je ben nieuwsgierig en data gedreven, ervaring met excel is een pre.
  • Je werkt zeer nauwkeurig en voelt je ook verantwoordelijk om kwaliteit af te leveren
  • Je stapt makkelijk op nieuwe mensen af en kan mensen meekrijgen in jouw verhaal
  • Je bent voor minimaal 32 uur per week voor 5 a 6 maanden beschikbaar

Let op: voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.