Helaas, deze vacature is niet actief.

Retail stage beach resort in Nieuwvliet-Bad bij Roompot

Is stilzitten niets voor jou en leer jij graag alles over hospitality? Dan is deze stage in de Retail iets voor jou!

Wat ga je doen?

Jij gaat stage lopen op één van de nieuwste én grootste parken van Roompot. Noordzee Beach Resort Nieuwvliet-Bad biedt plaats aan 3600 gasten die verblijven in de 560 luxe villa’s en lodges. Het park is nog in aanbouw en zal naar verwachting het nieuwe centrumgebouw, vol met vele faciliteiten en een prachtige uitstraling, in oktober 2020 openen. Vanaf oktober zijn wij daarom op zoek naar enthousiaste studenten die ons team komen versterken.

Het Beach Resort beschikt over een prachtige foodmarket met uitsluitend premium producten. In de foodmarket is o.a. een koffiecorner met verse sapjes, belegde broodjes en een bakkerij met dagelijks verse broodjes beschikbaar voor de gasten. Het concept van de foodmarket volgt de seizoenen nauwsluitend en biedt verse seizoens- en lokale producten aan. Naast de reguliere kassa is er ook een zelfscankassa beschikbaar, wat ideaal is voor een snelle doorstroom en zorgt voor een hoge gasttevredenheid.

Jij gaat samen met het team aan de slag om te zorgen dat onze gasten de optimale vakantiebeleving krijgen. Onze gasten komen ’s ochtends al lekker vroeg naar de supermarkt om verse croissantjes en broodjes te kopen. Jij zorgt voor het afbakken van verse broodjes, zodat de croissanterie goed gevuld is. Hiernaast help je onze gasten aan de kassa, vul je de vakken aan en houd je de winkel schoon. Dit doe je natuurlijk samen met jouw collega’s.

Een stage is echter bij ons op maat! Samen met jou kijken we naar wat je wilt leren en wat je vanuit school moet behalen. Op deze manier hopen wij het meeste uit jouw stage te halen.

Wat wij bieden

 • Een leuke stage vol afwisseling op Beach Resort Nieuwvliet-Bad;
 • Kosteloos overnachten in ons stagehuis als je niet met eigen vervoer op je stageplaats kan komen;
 • Een stagevergoeding van € 325 euro per maand (bij fulltime stagelopen);
 • Reiskostenvergoeding (wanneer je geen gratis studenten OV hebt);
 • Kook én was skills, je moeder komt niet mee om voor jou te zorgen;
 • Stageuren halen én vakantie in eigen land en dat tegelijkertijd;
 • Nieuwe vriend(inn)en met dezelfde passie voor toerisme.

Wat wij vragen:

 • Je dient ingeschreven te staan bij een mbo-opleiding.
 • Bezig met een opleiding in de richting van Retail, Facilitair of dienstverlening;
 • Enthousiast & gemotiveerd, jij bent een echte toegevoegde waarde aan het team;
 • Je bent flexibel en bereid om in weekenden, in vakanties en op feestdagen te werken;

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Nieuwvliet
Werkuren per week
1 - 40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€325 Per maand
Verantwoordelijk voor
Verantwoordelijk voor hospitality

Nieuwvliet | Stage | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.