Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) post-productie en motion graphics

Voor komende stageperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige AV stagiair(e). Deins je er niet voor terug om beslissingen te nemen en kan je zelfstandig werken? Wil jij onderdeel zijn van een jong en creatief team? Houd je van video's maken? Solliciteer direct! En Stuur dan nu je motivatie en portfolio!

Beschrijving

Wat we zoeken:

Zit jij in je derde of vierde jaar van een audiovisuele opleiding en houd je van video's, verhalen en concepten maken? Ben je creatief, kan je overweg met Adobe Premiere Pro & After Effects en ben je gewend om met deadlines te werken?
Dan is deze functie voor jou!

Periode:
Vanaf januari voor minimaal 5 maanden, 3 tot 5 dagen per week (soms ook in het weekend).

Wat je doet:
Je wordt nauw betrokken in het gehele creatieve proces en werkt mee aan alle lopende producties. Dit houdt in dat je formats en concepten bedenkt voor de video's, beeldmateriaal bewerkt en monteert en motion graphics toevoegt aan de video's. Denk hierbij aan logo en titels animaties.

Wie we zijn:
FJ is een jong bedrijf dat expert is op het gebied van videomarketing. Wij creëren online video strategieën voor onze klanten. Naast de productie staat daarom bij ons ook het integreren en optimaliseren van de video content online centraal.

Wat we bieden:
Je werkt minimaal 3 dagen in de week aan producties voor onze klanten. Het kan voorkomen dat hiervan een dag in het weekend is. Daarnaast geven we je uiteraard een marktconforme stagevergoeding en reiskostenvergoeding.

Interesse?
Stuur meteen je motivatie en portfolio! Zonder portfolio kunnen wij je sollicitatie helaas niet in behandeling nemen.


Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Den Haag, Gouda, Leiden, Utrecht, Alphen aan den Rijn
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage

Den Haag | Gouda | Leiden | Utrecht | Alphen aan den Rijn | Stage | Afstudeerstage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.