Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Online Visual Design in Amersfoort

Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er meer dan 60 filialen verdeeld in Megastores en Citystores.

Beschrijving

Stage Online visual design

Binnen ons marketing/communicatie team zijn we, per februari 2021 opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) online visual design. Ben je handig met Photoshop en Indesign en wil je graag meer leren over design en marketing in een groot Retail bedrijf? Reageer dan snel!

Stage Online visual design
Binnen het marketingteam van Prénatal zijn wij verantwoordelijk voor onder andere e-mailmarketing, social media, instore marketing en branding. Als stagiaire Online visual design ondersteun je de designer op het gebied van design voor onze e-mail campagnes en al onze social media kanalen. Dit betekend dat jouw ontwerpen door duizenden bezoekers gezien zullen worden! Je bent stressbestendig (of wil dit graag leren) en vind het leuk om met deadlines te werken.
De werkzaamheden bestaan o.a. uit:
- Het bedenken en ontwerpen van content voor onze e-mailcampagnes
- Samen met het team het door ontwikkelen en optimaliseren van onze e-mailcampagnes aan de hand van resultaten.
- Ontwerpen van grafische content voor onze social media kanalen (denk aan beeld voor facebook posts, Instagram story’s en appblokken).
Er is veel ruimte om te leren en aan het einde van je stage heb je meer kennis, niet alleen op grafisch gebied maar ook over marketing binnen het retail landschap opgedaan.
Wie ben jij?
Jij bent een MBO/HBO student in de richting van Online DTP, Communication & Multimedia Design of een vergelijkbare richting. Je houdt van een uitdaging en hebt gevoel voor beeld en design. Photoshop en Indesign kennen geen geheimen voor je en daarnaast ben je creatief, secuur en enthousiast.

Wat bieden wij jou?
Als jij bij Prénatal stage komt lopen, bieden wij jou een uitdagende meewerkstage voor 32/38 uur in de week voor een periode van 6 maanden met een stagevergoeding van € 230,- (MBO) of € 345,- (HBO) bruto per maand en de kans om te leren en jezelf te ontwikkelen, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk. Als stagiair(e) bij Prénatal mag je overal bij mee denken en meewerken en krijg je de kans zoveel mogelijk ervaring op te doen. Eén ding is zeker: je zal je tijdens deze stage niet vervelen en geen dag zal er hetzelfde uit zien!

Over Prénatal
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Prénatal is verspreid door heel Nederland, op dit moment zijn er ruim 40 filialen verdeeld in Megastores en Citystores. Daarbij is ons servicekantoor, Prénatal Hearts, gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Interesse?
Lijkt dit je wat? Mooi! Stuur je sollicitatie dan naar ons door te klikken op de sollicitatiebutton en wij nodigen je graag uit voor een kennismaking.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.