Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Operational Risk Management in Utrecht

Zo ziet jouw baan... Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie. Dit betekent dat je: Een hbo- of wo-studie volgt in de richting van (bedrijfs-)economie/, sociologie/psychologie, rechten,...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit

Wij zoeken een student die past bij de Volksbank en zich thuis voelt binnen onze organisatie.

Dit betekent dat je:

  • Een hbo- of wo-studie volgt in de richting van (bedrijfs-)economie/, sociologie/psychologie, rechten, geschiedenis of een beta-studie. Je zit minimaal in je 3e (WO) of 4e (HBO) jaar en bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar;
  • Enthousiast en leergierig bent en aantoonbare affiniteit hebt met bancaire dienstverlening;
  • Beschikt over een analytisch vermogen en kritisch bent;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, in woord en geschrift;
  • Gedegen kennis hebt van MS Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Het liefst ook kennis hebt van programmeertalen als R, Python en Matlab (hoeft niet, mag wel).
In deze meewerkstage ondersteun je de risk managers met het uitvoeren van (data-) analyses, opzetten van rapportages en uitvoeren van ad-hoc onderzoeken. Afhankelijk van actualiteit kan de inhoud van de opdracht verschillend zijn, maar alle opdrachten bieden je een kans om meer van het vakgebied te leren kennen. Een deel van je stagetijd zal ingevuld worden door opdrachten & werkzaamheden die uit de clusters komen, maar we staan – naarmate de stage vordert – ook open voor eigen initiatief en input. Onderwerpen die hier voorbij zullen komen zijn Incident Loss Management, Risk Assessments, Control testing en beleidsmatige vraagstukken.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage accountancy | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.