Helaas, deze vacature is niet actief.

MBO Stage: Lay-out Assemblage en Test Motorenfabriek Updaten in Eindhoven

... Binnen de afdeling zijn wij verantwoordelijk voor engineering taken binnen het Assemblage en Test Area van de Motorenfabriek. Een van de verantwoordelijkheden die daar bij hoort is het...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Binnen de afdeling zijn wij verantwoordelijk voor engineering taken binnen het Assemblage en Test Area van de Motorenfabriek. Een van de verantwoordelijkheden die daar bij hoort is het constant up to date hebben van de Lay out van Area. De layout wordt vastgelegd in CAD software. Momenteel is de layout niet meer volledig up to date. Van de stagiar wordt dus ook gevraagd om in de fabriek te kijken wat de actuele status is en dit dan ook te verwerken in de layout van ons Area. De layout wordt vastgelegd in CAD. Er wordt dus verwacht dat je vaardig bent met CAD. Het zal wel een puur uitvoerende stage zijn.
 

Jouw profiel

- Je bent een MBO student met een technische studierichting;
- Je kunt overweg met Autocad software;
- Duur van stage is 10 tot 12 weken.

Afdeling

Productie Engineering Assemblage en Test is de afdeling waar de stagiair werkzaam op zal zijn. De Engineering afdeling is verantwoordelijk voor het inrichten van nieuwe processen in de productie. Daarnaast moeten we ondersteunen in de running business productie. De afdeling is een team van 14 mensen in totaal waarvan allemaal man. De gemiddelde leeftijd van de afdeling zal zo’n 32 jaar zijn, een relatief jong team. De sfeer is zakelijk waar nodig, maar daarnaast ook zeer gemoedelijk en altijd ruimte voor een grap.
 

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 250,- (MBO) bruto per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees  verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.