Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Supply Chain Excellence in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com jouw ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Supply Chain Excellence

bij Supply Chain Excellence word je gelijk wegwijs gemaakt in alle systemen van bol.com. Vanaf dag 1 heb je al veel verantwoordelijkheden, maar wees niet bang want jouw collega’s zijn erg behulpzaam. De taken die je uitvoert zijn divers en vooral gericht om het leven van de klant makkelijker te maken. Eén van jouw dagelijkse taken binnen SCE is er voor zorgen dat de producten altijd beschikbaar zijn voor de klant. Samen met de inkopers en prijsspecialisten in de winkel, en met leveranciers streef je er naar om niet uit voorraad te raken. Daarnaast is er genoeg ruimte voor jouw eigen inbreng om processen te verbeteren.

Kan je niet wachten om onze Supply Chain professionals te ondersteunen bij uitdagende projecten en om daarnaast zelfstandig met analyses aan de slag te gaan? Lees dan gauw verder hoe je je kunt aanmelden!

Wat je echt gaat doen
  • Volledig meedraaien in de operatie
  • Voorraden aanvullen
  • Analyses uitvoeren
  • De mailbox bijhouden
  • Je eigen project oppakken
Wat neem je mee?
  • Enthousiasme
  • Leergierig
  • Proactief
  • Flexibel
  • Data-gedreven mindset
Hoe ziet het proces eruit?

Stuur jouw motivatiebrief en CV op vóór 16 juni. Uiterlijk 18 juni krijg je van ons te horen of je aanwezig mag zijn op onze inhousedag op woensdag 23 juni. Op deze inhousedag zal meer verteld worden over de supply chain excellence afdeling van bol.com en hoe het is om stagiair te zijn bij ons. Ook zullen er speeddates zijn met de begeleiders. In de eerste week van juli zul je uitsluitsel krijgen over of je aan de gang kan bij onze afdeling. We verwachten dat je per 1 september bij ons kunt starten.

Mocht je eerder willen beginnen (in augustus of juli), geef dat dan duidelijk aan in jouw motivatiebrief, dan kunnen we daar rekening mee houden in het proces.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut. We zijn de komende periode vooral op zoek naar werkstudenten, maar staan open voor één of enkele afstudeerstagiairs.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.