Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair E-commerce Speelgoed in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Jezelf razendsnel ontwikkelen en tegelijkertijd miljoenen klanten blij maken? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair E-commerce Speelgoed

Je loopt stage bij de grootste online speelgoedwinkel van Nederland en België. Dit steeds groter wordende, jonge team draagt er elke dag zorg voor dat het speelgoedaanbod – bestaande uit meer dan 700.000 artikelen! – er netjes bij staat op onze website. Deze winkel groeit met de dag, waardoor je een significante bijdrage kan leveren aan het optimaal benutten van al onze marketingmogelijkheden voor onze klanten en onze leveranciers. Dit team is op zoek naar een commerciële enthousiasteling die altijd oog blijft houden voor verbetering. Ben jij speelgoed-minded en kan je niet wachten om samen met het team van specialisten mooie campagnes op te zetten?

Wat je echt gaat doen
  • Ondersteunen in marketing en content verrijking in onze winkel
  • Analyseren van resultaten en trends in verkopen en bezoekgedrag
  • Klantvragen beantwoorden en klantervaringen analyseren
  • Het bol.com Speelfilmpjes videoplatform beheren en verder uitbouwen
  • Actief meedenken aan toffe ideeën om onze speelgoedwinkel nóg beter te maken
Wat neem je mee?
  • Je wordt blij van marketing, e-commerce en speelgoed
  • Een proactieve en zelfstandige houding
  • Je hebt een vlotte pen en vindt het leuk om content te creëren
  • Je bent een bachelor student en op zoek naar een meewerkstage voor 5 dagen per week vanaf 15 januari (er is ruimte om aan een schoolopdracht te werken)
  • Goede tekenskills om tijdens de digitale borrels de rest van het team te verslaan met Pictionary

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.