Helaas, deze vacature is niet actief.

in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet Stagiair Assortment Moderation

Je bent onderdeel van het team Assortment Moderation dat zich dagelijks bezighoudt met het opstellen van nieuw en het handhaven van huidig assortimentsbeleid. Tussen de tienduizenden producten die dagelijks op ons open platform worden gezeten zitten ook producten die we niet willen of mogen verkopen: denk hierbij aan schoenen van krokodillenleer, lachgaspatronen of single use plastic. Samen met collega’s, onder meer van Legal, PR en verschillende productspecialisten, stellen we dit beleid op en spreken we partners aan die zich niet aan ons assortimentsbeleid houden. Onze team is jong en multidisciplinaire en bestaat uit een mix van juristen, analisten en IT’ers.

Om de inhoud van het assortimentsbeleid beter over te brengen naar onze partners zoeken we een enthousiaste stagiair die onderzoekt hoe we onze communicatiestromen kunnen verbeteren. Je kijkt hierbij naar de behoeften van partners en zoekt intern de juiste mensen bij elkaar. Je adviseert het team hoe wij het beste partners kunnen benaderen bij beleidswijzigingen én je krijgt de kans om je bevindingen te implementeren in de praktijk. Naast jouw onderzoek bent je een volwaardig teamlid en help je de Assortment Moderators bij oplossen van complexe operationele vraagstukken.

Ben jij die analytische, nieuwsgierige student en niet bang om te pionieren? We spreken je graag!

Wat je echt gaat doen
  • Je spreekt met de ondernemers op ons platform en onderzoekt de beste manier om hen te benaderen.
  • Je bent aanspreekpunt voor de afdeling Partner Communicatie en zorgt ervoor dat jouw oplossing in lijn is met de bol.com-visie op dit gebied.
  • Je maakt collega’s en partners enthousiast over jouw aanbevelingen en presenteert je bevindingen bij de betrokken afdelingen.
  • Je maakt een praktisch plan om ervoor te zorgen dat jouw advies op de juiste manier geïmplementeerd wordt.
  • Je pakt een belangrijke rol in het team Assortment Moderation en werkt mee aan nieuwe beleidsvraagstukken.
Wat neem jij mee?
  • Bezig met een HBO- of WO-opleiding, voorkeursrichting Communicatie of Verandermanagement (of een vergelijkbare opleiding).
  • Je bent analytisch, onderzoekend en communicatief sterk.
  • Je bent niet bang voor uitdagingen en een grote verantwoordelijkheid.
  • Je kan mensen enthousiasmeren en overtuigen.
  • Je bent vijf dagen per week beschikbaar voor tenminste vijf maanden.

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.