Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Gegevens Bescherming in Leeuwarden

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

De stage in een notendop
Aegon vindt het heel belangrijk dat er goed wordt omgegaan met alle gegevens die we verzamelen. Dit kan algemene informatie of bedrijfsinformatie zijn maar ook persoonlijke informatie zoals adresgegevens of financiële informatie. Om goed om te gaan met deze gegevens heeft Aegon een bewaarbeleid opgesteld. Het bewaarbeleid zorgt ervoor dat Aegon op de juiste wijze omgaat met deze gegevens. Naast het door Aegon zelf opgestelde bewaarbeleid moet Aegon uiteraard ook voldoen aan de Algemene verordening gegevens bescherming (AVG), Uitvoeringswet Algemene verordening gegevensbescherming (UAVG) en het eigen Privacy beleid. 

We zijn op zoek naar twee stagiaires die ons kunnen helpen met het opstellen en uitvoeren van een stappenplan waarbij het doel is om gestructureerd tot een zo klein mogelijk en beheersbaar archief te komen, dat voldoet aan het bewaarbeleid. 

Dit is jouw toekomstige stage, want je:
Om ons bewaarbeleid te structureren zoeken we twee studenten die analytisch, communicatief vaardig, leergierig en resultaat gericht zijn. We houden van echte aanpakkers die het leuk vinden om dingen uit te pluizen. 

 • Bent een 2e of 3 jaars HBO student met een studie in de richting Management, Economie & Recht, Finance en Control of soortgelijks. 

 • Bent op zoek naar een meewerkstage en geen afstudeerstage.

 • Bent in staat om beleid om te zetten in concrete acties.

 • Hebt affiniteit met financiële instrumenten.

 • Kan goed omgaan met Excel.

 • Beschikbaar voor 4-5 dagen per week voor 4-6 maanden lang.

 • Beschikbaar vanaf januari/ februari.

Wie worden jouw nieuwe collega’s?
Aegon is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat tegenwoordig actief is in meer dan 20 landen. Aegon heeft een rijke geschiedenis en kent vele rechtsvoorgangers. De naam Aegon is dan ook een acroniem van de vijf belangrijkste rechtsvoorgangers die in AGO of Ennia zijn opgegaan: Algemene Friesche, Eerste Nederlandsche, Groot-Noordhollandsche, Olveh en Nillmij. Het is de missie van Aegon om klanten bewuste keuzes te laten maken voor een financieel gezonde toekomst.

Een van de onderdelen van Aegon is de Value Stream Leven (VSL). De VSL-portefeuille bevat verschillende producten zoals bijvoorbeeld overlijdensrisico- en beleggingsverzekeringen. Het team waar jij in terecht komt bestaat uit 8 collega’s en staat om jou te springen. Zij kunnen jou ook goed gebruiken bij het organiseren van leuke online borrels! Samen met Tjalling stort jij je op ons archief en zorg je ervoor dat wij aan ons bewaarbeleid kunnen voldoen. 

Wat krijg je?

 • Een uitdagende stage in een dynamische werkomgeving bij een toonaangevend bedrijf in Leeuwarden;

 • Leerzame omgeving waarin je de ruimte krijgt om zelf vorm te geven aan je opdracht;

 • Er is veel te doen en dus ook veel mogelijk;

 • Begeleiding door ervaren collega’s;

 • Een stagevergoeding van €500 op basis van 40 uur.  

 • Een leen-laptop van de zaak;

 • Gratis lidmaatschap bij Young Aegon.

Enthousiast? Reageer! 
Kan jij jezelf vinden in het profiel dat wij zoeken en is deze meewerkstage voor jou weggelegd, twijfel dan niet langer en solliciteer voor deze stage! Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met onze Campus Recruiter Emily van der Werff via emily.vanderwerff@aegon.nl of bel haar op 06-83041623.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Leeuwarden
Dienstverbanden
Stage

Leeuwarden | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.