Helaas, deze vacature is niet actief.

topjob

HR Stage in Den Haag

Jouw ideale stage vind je bij CSU! Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Beschrijving

Wat ga je doen?

Met ingang van eind januari 2021 hebben wij wederom een stageplaats beschikbaar op de afdeling HR.
Tijdens je stage ondersteun je een HR functionaris bij de uitvoering van het HR beleid en HR administratie. Je krijgt in deze stage te maken met alle onderdelen van het vak. Je controleert bijvoorbeeld of de CAO juist wordt toegepast en helpt bij problemen op het gebied van personeel en arbeidsverhoudingen. Het telefonisch benaderen van medewerkers, up-to-date houden van de personeelsdossiers en diverse administratieve werkzaamheden behoren ook tot je taken.

De functie

CSU biedt de stagiair(e) een kijkje in een dynamische en op de toekomst gerichte organisatie en geeft ze de kans te proeven van een scala aan diverse vakgerichte werkzaamheden op HR gebied. Je gaat te maken krijgen met vrijwel alle aspecten van het HR vak.

We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. De HR afdeling is erg belangrijk binnen onze organisatie. Als stagiair(e) op deze afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied.

Erg leerzaam, afwisselend en veelzijdig. Je wordt daarnaast bijgestaan en begeleid door een ervaren HR functionaris.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar iemand die:

  • Een MBO opleiding volgt op het gebied van HRM
  • Op zoek is naar een veelzijdige, leerzame maar vooral uitdagende stageplek
  • Flexibel, dienstverlenend en communicatief zeer vaardig is

Ben jij onze nieuwe uitblinker die mede zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het HR beleid? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact met Cynthia van den Engh, Recruiter op telefoonnummer 06-57132017.

  • Goed salaris
  • Altijd werk bij jou in de buurt
  • Interne opleiding & trainingen
  • Flexibele werktijden

Waarom CSU?

CSU is scherp op schoon. Elke dag leveren we een hoge kwaliteit van dienstverlening. Met 13.500 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. CSU wil een bedrijf zijn waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Den Haag
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage

Topjob | Den Haag | Stage HR | Stage | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.