Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage commercieel adviseur in Eindhoven

Jouw ideale stage vind je bij CSU! Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Beschrijving

Wat ga je doen?

Stage Commercieel Adviseur

Als stagiaire binnen de afdeling commercie/ sales ben je nauw betrokken bij het opstellen van calculaties en offertes voor onze projecten. Jij bent het eerste aanspreekpunt bij aanvragen van offertes en zorgt dat je het gehele proces kan begeleiden naar de juiste collega toe. Daarin ondersteun je de sales- medewerkers waar nodig binnen het gehele offertetraject. Het resultaat van jullie inspanningen is een onderscheidende offerte, waarmee we de opdracht binnen halen. Daar komt veel eigen initiatief bij kijken. Maar, naast je hulp bij het binnenhalen van de offerte, stimuleer je nauwe samenwerking tussen operatie, commercie en eventuele andere belanghebbenden om de dienstverlening te optimaliseren. Verder verzorg je administratieve werkzaamheden omtrent jouw offertes.

Voor de beste mensen..

..hebben we de beste stageplaatsen. We bieden je een uitdagende en verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. Je krijgt de beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en mogelijkheden om door te groeien. Uiteraard bieden wij je een passende stagevergoeding.

Wie wij zoeken
Je volgt nu de HBO opleiding Commerciële Economie of Bedrijfskunde waarvoor je een meewerkstage zoekt. Daarnaast ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Een commerciële instelling is vanzelfsprekend. Je bent representatief, secuur, kunt goed gegevens analyseren en je hebt oog voor de details. Hiernaast ben je mondeling en schriftelijk sterk en ben je vaardig in het werken met Microsoft Office.

Herken jij je in bovenstaande tekst? Reageer dan direct! Heb je nog vragen?
Neem dan contact met Shannon van Lankveld, Recruiter via e-mail: recruitement@csu.nl of tel/app: 06-53503939.

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature. Klik op de blauwe sollicitatieknop bovenaan de pagina om gelijk te solliciteren.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Neem dan even telefonisch contact met ons op: Shannon van Lankveld, Recruiter. 06-53503939

  • Goed salaris
  • Altijd werk bij jou in de buurt
  • Interne opleiding & trainingen
  • Flexibele werktijden

Waarom CSU?

CSU is scherp op schoon. Elke dag leveren we een hoge kwaliteit van dienstverlening. Met 13.500 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. CSU wil een bedrijf zijn waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Eindhoven
Werkuren per week
16 - 40
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.