Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage recruitment in Apeldoorn

Jouw ideale stage vind je bij CSU! Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Beschrijving

Wat ga je doen?

Kom jij vanaf februari 2021 stage lopen bij CSU in Apeldoorn op de afdeling recruitment en ondersteun jij ons in het gehele proces van werving & selectie? Jij speelt als stagiair(e) recruiter een actieve rol, bij de werving van onze schoonmaakmedewerkers in de regio.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Je ondersteunt bij administratieve processen;
 • Je hebt dagelijks telefonisch contact met sollicitanten;
 • Je selecteert geschikte kandidaten voor onze schoonmaakvacatures en zet deze vacature en lijntjes ook zelf uit;
 • Je schakelt dagelijks met de rayonmanagers en/of objectleiders op locatie over de wervingsbehoefte.

Verder weet jij als stagiair(e) recruiter handig gebruik te maken van de wervingsmogelijkheden via het internet en zet verschillende social media kanalen op een goede manier in. Hierbij kan je denken aan het maken van vlogs/video’s, deelname aan digitale baanevents, maar ook jouw eigen ideeen zijn van harte welkom!

Je krijgt dus alle ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen en om te kijken of het recruitmentvak iets voor jou is en je werkt volledig mee. Daarnaast zullen wij jou helpen om de doelstelling vanuit jou studie te behalen.

De functie

CSU biedt haar stagiaires een kijkje in een dynamische, hardwerkende maar gezellige en laagdrempelige organisatie en geeft ze de kans te proeven aan een bedrijf dat volop in ontwikkeling zit en waar eigen inbreng ook zeker wordt gewaardeerd.

Voor de beste mensen...
...hebben we de beste stageplaatsen. We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. De afdeling recruitment is een belangrijke spil binnen onze organisatie.

Je werkplek als recruiter is op ons kantoor in Apeldoorn, maar inmiddels werken wij ook veel vanuit huis. Je werktijden en werkdagen zullen dus in onderling overleg vastgesteld worden. Maar minimaal drie dagen bereikbaar en beschikbaar is een must, hierbij is het relevant dat je beschikt over een laptop.

Je wordt gecoacht en intensief begeleid door Marianne, de recruiter binnen CSU Apeldoorn.

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast en leergierig? Vind jij jezelf sociaal en zit je niet om een praatje verlegen, dan ben jij onze ideale kandidaat! Uiteraard bieden wij ook een stagevergoeding.

 • Je bent daarnaast 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021;
 • Je zit in het laatste jaar van je MBO 4 opleiding in de richting van P&O';
 • Je bent woonachtig in Apeldoorn of nabije omgeving.

Herken jij je in bovenstaande tekst en zie jij jezelf al helemaal werken bij een van de leukste en beste werkgevers van Nederland? Reageer dan direct! Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op via e-mail: marianne.mulder@csu.nl of tel/app: 06-22384561!

 • Goed salaris
 • Altijd werk bij jou in de buurt
 • Interne opleiding & trainingen
 • Flexibele werktijden

Waarom CSU?

CSU is scherp op schoon. Elke dag leveren we een hoge kwaliteit van dienstverlening. Met 13.500 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. CSU wil een bedrijf zijn waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO
Plaats
Apeldoorn
Werkuren per week
24 - 32
Dienstverbanden
Stage

Apeldoorn | Stage HR | Stage | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.