Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Interne Controle in Nijkerk

Woningstichting Nijkerk is een innovatieve, betrokken en sociale woningcorporatie met stevige Nijkerkse wortels. Wij bouwen, verhuren en onderhouden meer dan 3.500 woningen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. 1 op de 4 Nijkerkers woont in een huis van WSN. Hen bieden we graag een thuis. WSN is een actieve, maatschappelijk betrokken corporatie met 40 collega’s, die haar (potentiële) huurders een goed en veilig thuis wil bieden. De activiteiten zijn verdeeld over drie teams: Vastgoed, Wonen en Bedrijfsvoering. De lijnen zijn kort en de sfeer is informeel, met oog voor resultaat.

Wat ga je doen?

Je gaat ons team versterken met je kennis van auditbeschrijvingen. Het huidige team is nog jong qua samenstelling. Er wordt hard met hart voor de zaak gewerkt, maar de interne beheersing moet verrijkt worden met auditbeschrijvingen. Als WSN zijn we beter "in control" als we beschikken over auditbeschrijvingen, die aangeven hoe een audit specifiek voor ieder proces uitgevoerd moet worden. Je bent een onmisbare partner voor WSN om een stapje verder te komen.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende stage in een organisatie die volop in ontwikkeling is.
  • Start in februari 2021.
  • Een prettige werksfeer.

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding. Meerdere studierichtingen zijn denkbaar, bijvoorbeeld bedrijfskunde.
  • Goede communicatieve en adviesvaardigheden op verschillende niveaus.
  • Je beschikt over kennis voor een goede inrichting van interne beheersing.
  • Je bent in staat om proactief en kritisch richting te geven. Je hebt sterk analytisch, conceptuele en abstract denkvermogen, en oog voor detail.

Solliciteren

Voel jij je aangetrokken tot ons stageaanbod?

Reageer dan vóór 20 december 2020 via de button.

Extra informatie

Competenties:

Je combineert vakbekwaamheid met het vermogen om kennis over te dragen en deskundigheid te bevorderen naar collega's. Je bent in staat om kennissessies te organiseren rondom interne beheersing vraagstukken. Je weet waar jet het over hebt en je laat je geen knollen voor citroenen verkopen. Je bent in staat om verbindingen te leggen en bijdragen te leveren aan het realiseren van gestructureerd audits uitvoeren. Communicatief ben je een kei. Je bent dienstverlenend en je beschikt over een feilloos kompas met de volgende kernwaarden: integer, betrouwbaar en objectief.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Nijkerk
Werkuren per week
24 - 36
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
Tussen €165 en €250 Per maand
Verantwoordelijk voor
Lever jij vanuit jouw kennis over auditbeschrijvingen een kwaliteitsimpuls aan onze audits?

Stage juridisch | Stage accountancy | Stage | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.