Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Facility Management HBO in Barendrecht

Jouw ideale stage vind je bij CSU! Je komt te werken in een succesvolle en op de toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland. Met zo’n 16.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse schoonmaakbranche.

Beschrijving

Wat ga je doen?

Wij zoeken een flexibel, nauwkeurig en gedreven HBO meewerk stagiair in combinatie met een gave opdracht. Wij denken zelf aan een 2e of 3e jaars student Facility Management.

Wij zoeken een stagiaire die een stageplek zoekt voor minimaal 4/5 maanden en zich verder wil verdiepen in het facilitaire vakgebied lees dan verder;

CSU biedt haar stagiairs een kijkje in een dynamische en op de toekomst gerichte organisatie en geeft ze de kans te proeven van een scala aan diverse vakgerichte werkzaamheden. Je gaat te maken krijgen met verschillende onderdelen van het facilitaire gebied, met name schoonmaak op diverse vakantieparken.

De functie

We bieden je een uitdagende, verantwoordelijke stage, waarin een breed takenpakket een beroep doet op jouw kwaliteiten. De vakantieparken zijn erg belangrijk binnen onze organisatie. Als stagiair op deze afdeling kom je in aanraking met vrijwel alle aspecten van het vakgebied. Erg leerzaam, afwisselend en veelzijdig. Je wordt daarnaast bijgestaan en begeleid door onze ervaren manager.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Sabine Jongeleen, recruiter, beantwoordt je vragen via 010-8909551 of sollicitatiezw@csu.nl.

Wie ben jij?

Wij zoeken een stagiair die ons kan helpen met het beleid omtrent de inzet van uitzendkrachten en uitzendbureaus bij onze klanten in kaart te brengen.

Ben je ook nog bereid mee te kijken en te werken hoe het er echt binnen de parken aan toe gaat op maandagen en vrijdagen? En doe je de opleiding HBO facilitair leiddinggeven of een soortgelijke opleiding? Dan zijn we een match en komen we graag z.s.m. met je in contact.

  • Goed salaris
  • Altijd werk bij jou in de buurt
  • Interne opleiding & trainingen
  • Flexibele werktijden

Waarom CSU?

CSU is scherp op schoon. Elke dag leveren we een hoge kwaliteit van dienstverlening. Met 13.500 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland. CSU wil een bedrijf zijn waar klanten graag klant worden en blijven en waar mensen graag komen en blijven werken. Een integere, mensgerichte organisatie met persoonlijke aandacht voor werknemers en klanten.

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Barendrecht
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage

Barendrecht | Stage | HBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.