Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Retail Commercie - Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage? Wie weet is deze stage bij NS iets voor jou. Op verschillende afdelingen zoeken we enthousiaste meewerk stagiaires om ons team te versterken.

Beschrijving

Ben jij per januari of februari op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Wil jij commerciële ervaring op doen binnen Marketing en Category Management? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Je komt te werken in een onwijs gezellig en serieus team.
 • Je hebt impact op maar liefst 209 verkooppunten verdeeld over 5 verschillende formule concepten, waaronder Kiosk, Julia’s en de StationsHuiskamer!
 • Je wilt kennis maken met zowel Marketing als Category Management. 

Loes van der Pauw (stagebegeleider): “Een hele uitdagende stage als je kennis wil maken met zowel Marketing als Category Management.”

Als stagiair ga je vooral veel doen, maak jij het verschil en zie je daadwerkelijk de geleverde input direct terug op de winkelvloer. Je hebt een hands-on mentaliteit en houdt van variatie in je werkzaamheden. Je bent hoofdzakelijk bezig met het coördineren van promotieacties, campagnes en ondersteuning van de teams. Je bent dus de ene dag bezig met het briefen van het reclamebureau voor de opmaak van nieuwe actieposters en later in de week evalueer je een actie of campagne en denk je mee hoe we deze continue kunnen verbeteren. Ten slotte beheer je de social media kanalen en denk je mee over de content kalender.

Het kantoor bevindt zich boven de sporen van het drukste knooppunt van Nederland, Utrecht Centraal. Dichter op de formules en de business kan je niet zitten! Je komt te werken op de afdeling Commercie van NS Stations Retail en wij zijn gevestigd op de 7e verdieping. De Commercie afdeling bestaat uit 3 pijlers; Format management & Marketing, Retail ontwikkeling en Category management & Inkoop (logistiek en databasebeheer). Retail commercie collega’s zijn zowel vroege als late vogels, de ene collega begint graag om 07:30 en de andere collega komt rond 09:00 binnen. We werken gemiddeld 8 uur op kantoor. Tijdens de pauze genieten we van onze lunch tijdens een wandelingetje rondom het stationsgebied en langs de winkelstraten en grachten van Utrecht. Binnen de afdeling Commercie werken 14 collega’s in diverse dynamische functies, van format manager tot retail ontwikkelaar.

Natuurlijk is het momenteel door de maatregelen omtrent het coronavirus even afwachten in hoeverre wij naar het kantoor mogen. Vandaar dat wij duidelijk aangeven dat je rekening moet houden met een combinatie tussen thuiswerken en op locatie aan de slag kunnen. Momenteel kunnen wij nog geen beloften doen over de balans tussen thuiswerken en werken op locatie.  

 • Je volgt een commerciële mbo-4 of hbo opleiding.
 • Je zoekt een meewerkstage vanaf januari of februari 2021 voor minstens 5 maanden. (LET OP: geen afstudeerstage of eigen opdracht mogelijk!!)
 • Je hebt affiniteit met Convenience Retail, food, inkoop en marketing.
 • Je hebt passie voor klanten en het leveren van een goede service.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, bent stressbestendig en kan prioriteiten stellen.
 • Je zet graag dat stapje extra en stopt veel energie in je werk.                  

Ben je enthousiast geworden?  
Solliciteer direct via de sollicitatiebutton. Binnen enkele minuten ontvang je een automatische sollicitatiebevestiging. Wij laten je zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee weken weten of we je uitnodigen voor een gesprek.  

Nog vragen? Neem contact op met Eline Zuidema van de Stagedesk, mail naar eline.zuidema@ns.nl 

 • Bij NS vinden we iedereen uniek. Dit zie je in alles wat we doen, en dus ook in ons aannamebeleid.  
 • Een achtergrondonderzoek maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.  
 • Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.  

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, MBO
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
32 -
Dienstverbanden
Stage

Utrecht | Administratieve stage | Stage | HBO | MBO

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.