Helaas, deze vacature is niet actief.

Banqueting en sales stage in Bruinisse

Voor de periode vanaf februari zijn we weer op zoek naar nieuwe sales en operationele stagiair. Ben jij commercieel ingesteld, beschik jij over lef en doorzettingsvermogen en heb jij een passie voor horeca en sales? Dan ben jij de ideale aanvulling van ons team!

32 - 38 uur per week
€0,00 per uur

Wat ga je doen?

Functieomschrijving
Als onderdeel van ons team ben jij de motor van onze organisatie. Wij zoeken een stagiair die een stage in de operationele uitvoering (drie dagen per week) combineert met een commerciële kantoorfunctie (2 dagen per week).

In de operationele uitvoering werk je samen met de eerste medewerkers in één van onze twee restaurants of in de zalen met het gastvrij ontvangen en in de watten leggen van onze gasten. Je bent energiek, gastvriendelijk, een harde werker en bereid om te leren. Als je die kwaliteiten hebt, dan zul een jee stage bij ons top vinden!

Voor de dagen dat je op kantoor werkt zijn we op zoek naar de volgende kwaliteiten: zorgvuldig, slim met Office systemen, goed in Nederlandse en bij voorkeur Duitse taal. Je neemt de telefoon aan, registreert reserveringen en werkt mee aan offertes voorfeesten en partijen. Daarbij denk je van A-tot-Z mee over alles wat er bij een soepel lopende partij hoort zoals een goed banqueting sheet, het huren van geluid of muziek, het maken van tafelindeling en zaalindelingen. Veel is bij ons goed geregeld maar we staan open voor nieuwe ideeën en suggesties waardoor we nóg beter en onderscheidende kunnen worden. Als je slim bent met Social Media is dat écht een pré.

Bevalt je stage en is er een klik met Restaurant Grevelingen, dan is er een mogelijkheid om in dienst te treden!


Wat bied jij ons?
Je bent vanaf februari beschikbaar om mee te werken voor een periode van 5 maanden. Daarnaast heeft een topper volgens ons de volgende skills en talenten in huis:
Ambitie;
Structuur;
Doorzettingsvermogen;
Flexibiliteit;
Sociale en communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

  • Een plek binnen een gedreven en informele organisatie
  • De mogelijkheid om twee dagen per week op kantoor te werken
  • Een flexibele werkomgeving met enthousiaste collega’s
  • Vrijheid om projecten zelfstandig op te pakken

Wat wij vragen:

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Doorzettingsvermogen
  • Flexibiliteit

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
MBO, HBO
Plaats
Bruinisse
Werkuren per week
32 - 38
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€0,00 per uur
Verantwoordelijk voor
uitvoeren van operationele taken in combinatie met een commerciële kantoorfunctie

Bruinisse | Stage horeca | Stage | MBO | HBO

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.