Helaas, deze vacature is niet actief.

Supply Chain Stagiair(e)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor onze Supply Chain afdeling. Je wordt onderdeel van het Supply Chain team en krijgt diverse planning en inkoop taken. Het team bestaat onder andere uit twee Supply Chain Planners en een Supply Chain Buyer. Je gaat de Planners en Buyer ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden is er ruimte voor het uitvoeren van een onderzoeksopdracht.

Wat ga je doen?

Je gaat meewerken in het Supply Chain team en de SC Planners en Buyer ondersteunen. Na de inwerkperiode zullen er taken overgedragen worden aan jou en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden. Naast meewerken houd jij je ook bezig met een verbeterproject. Eén van de kernwaarden van Codi is vooruitstrevend, wij zijn constant op zoek naar verbeteringen en zijn benieuwd naar jouw ideeën. De onderzoeksopdracht kan gericht zijn op voorraadbeheer, warehousemanagement, kostenbesparing of procesverbetering. Samen kunnen wij de opdracht vormgeven in de richting die je het meest interesseert.

Een aantal meewerktaken
zijn bijvoorbeeld:

 • Het beoordelen van inkoopadviezen en orders plaatsen.
 • Het bewaken, bijwerken en opvolgen van de levertijden van inkooporders.
 • Nieuwe grondstoffen verwerken in het ERP-systeem.
 • Planners ondersteunen bij het maken van de weekplanning.
 • Planners ondersteunen bij het onderhouden van
  de lange termijnplanning.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende meewerkstage waarbij je brede ervaring op kunt doen binnen de Supply Chain. We vinden het belangrijk dat je binnen jouw stageperiode een hoop kunt gaan leren.
 • Een gezellige werkomgeving met een stagebegeleider die echt de tijd en aandacht neemt voor de begeleiding van jouw stage
 • De kans om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.
 • Een prima stagevergoeding

Wat wij vragen:

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau; Je volgt een hbo-opleiding, bij voorkeur richting Supply Chain Management, Logistiek, Bedrijfskunde etc.
 • Je schrijft en spreekt goed Nederlands en Engels
 • Je bent analytisch en communicatief vaardig
 • Je hebt goede kennis van Excel.
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden vanaf februari 2021 (40 uur per week).

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Onze organisatie

De Codi Group is een producent van wet wipes bestaande uit 4 bedrijven: Codi International, Incare, Innovate en Sweeps. Multinationals met A-merken, Europese retailers, distributeurs en institutionele partijen behoren tot onze klantenkring.

Wij ontwikkelen, produceren en distribueren onze vochtige doekjes naar meer dan 40 landen. De focus ligt in eerste instantie op de Europese markt maar we krijgen steeds meer
belangstelling van en voor andere werelddelen waar consumenten op zoek zijn naar kwalitatieve wet wipe oplossingen. Deze vacature heeft betrekking op onze
locatie te Veenendaal, namelijk Codi International.Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO
Plaats
Arnhem, Utrecht, Veenendaal
Werkuren per week
40
Dienstverbanden
Stage
Salarisindicatie
€250 Per maand
Verantwoordelijk voor
Je wordt onderdeel van het Supply Chain team en krijgt diverse planning en inkoop taken. Je gaat de Planners en Buyer ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Naast deze werkzaamheden is er ruimte voor het uitvoeren van een onderzoeksopdracht.

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.