Helaas, deze vacature is niet actief.

stagiair(e) Industrieel product ontwerpen (gasdrukontsteker) gezocht! in Apeldoorn

Volg jij de hbo- opleiding werktuigbouwkunde en/of natuurkunde en ben je op zoek naar een uitdagende en afwisselende derdejaarsstage? Wil jij onderzoek uitvoeren, technische alternatieven beschrijven en een ontwerp maken voor een ontsteking voor een gasbrander die gebruikt kan worden in een waterstofvoertuig die zonder hulpenergie een vonk maakt en een brandbaar mengsel betrouwbaar ontsteekt? Solliciteer dan nu en kom stagelopen bij Kiwa Technology in Apeldoorn.

Wat ga je doen?

Als stagiair(e) Industrieel product ontwerpen houdt jij je een half jaar lang bezig met een ontwerp maken voor een ontsteking voor een gasbrander voor in een waterstofvoertuig die zonder hulpenergie een vonk maakt en een brandbaar mengsel betrouwbaar ontsteekt. Het voordeel van deze ontsteking is dat hij onafhankelijk van de stroomvoorziening aan boord kan werken en dus ongevoelig is voor elektrische storingen.

Binnen Kiwa Technology houden wij ons dagelijks bezig met innovaties voor milieu vriendelijke voertuigen. Waarbij wij werken met gasvormige brandstoffen zoals biomethaan en waterstof. Deze gassen maken het mogelijk om voertuigen te verduurzamen zonder verlies van actieradius.

Tijdens je stage krijg je te maken met gassen die vloeibaar opgeslagen worden in het voertuig en ga je oplossingen bedenken voor het veilig opslaan van koude vloeibare gassen in een voertuig.

Het nadeel hiervan is dat door afwezigheid van een koelinstallatie de druk in de tank kan gaan stijgen en er gas moet worden geventileerd naar de omgeving. Het is echter niet wenselijk om brandbare gassen of - in geval van biomethaan -broeikasgassen in de atmosfeer te brengen. Dit nadeel is te voorkomen door het overtollige gas te verbranden.

Je dagelijks werk bestaat o.a. verder uit de volgende onderdelen:

- Onderzoek plegen naar deze ontstekers;
- Het opstellen van een eisenpakket voor de toepassing in zware voertuigen (o.a bussen en vrachtwagens);
- Het beschrijven van technische alternatieven;
- Een ontwerp maken van het beste alternatief;
- Het opstellen van een verslag met al je bevindingen.

Ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeeropdracht? Deze stage is voor beide geschikt en de invulling van deze stage is afhankelijk van jouw schoolopdracht en interesses. We gaan daarover graag met je in gesprek en kijken we naar de mogelijkheden. Want jij kunt ons scherp houden met nieuwe frisse, nieuwe ideeën en zienswijzen. Daarom nemen wij jou stage- of afstudeerperiode serieus. Je kan rekenen op goede begeleiding en wij zorgen ervoor dat je ook echt iets kunt leren.

Wat wij bieden

  • Een ontzettend leerzame, afwisselende en uitdagende stage binnen een internationale organisatie.
  • Het werken in een fijn team met gezellige collega’s die je ook de nodige begeleiding bieden.
  • Een stagevergoeding van maximaal €500,- bruto per maand.

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • Derdejaarsstudent hbo- werktuigbouwkunde en/of natuurkunde;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar voor 4 tot 6 maanden en kunt starten in januari / februari 2021.
  • Als stagiair(e) bij Kiwa heb je een proactieve houding, een frisse blik en ben je vlot in de omgang. Daarnaast ben je handig, nauwkeurig en heb je interesse in het ontwerpen van innovatieve en duurzame oplossingen.

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie

Heb jij nog vragen over deze vacature of wil je meer te weten komen over onze organisatie? Dan kom ik graag met je in contact. 

Extra informatie

Waar ga je werken?

Tijdens deze stage kom je te werken in het informele, ervaren en gezellige Technology team, met als standplaats Apeldoorn.

Waarom werken bij Kiwa?

Kiwa is internationaal een toonaangevende partij en op het gebied van inspectie en certificering bepalen we mede de norm. Maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen we daarin heel serieus. We werken met z'n allen hard om de wereld elke dag duurzamer en veiliger te maken. En jij kunt hieraan jouw steentje bijdragen.

Meer informatie

Heb jij nog vragen over deze vacature of wil je meer te weten komen over onze organisatie? Dan kom ik graag met je in contact.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Apeldoorn
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage, Afstudeerstage
Salarisindicatie
€500 Per maand
Verantwoordelijk voor
Uitvoeren van een ontwerp

Apeldoorn | Administratieve stage | Stage ICT | Stage | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.