Helaas, deze vacature is niet actief.

Leuke HBO+ afstudeerstage op HR / ICT gebied. in Breda

Zit jij in het laatste jaar van jouw zorg-, HR- of ICT gerelateerde opleiding? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Geneeskundestudenten kunnen na hun opleiding kiezen uit een groot aanbod aan specialismen of vakgebieden. Het aanbod is dusdanig groot dat het soms lastig is om meteen iets te vinden wat echt bij hen past. Hier zouden wij hen graag een oplossing voor willen bieden in de vorm van een beroepskeuzetest.

Wat ga je doen?

Hoe ziet de opdracht er uit?

De opdracht bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte kan worden uitgevoerd door iemand met een zorggerelateerde opleiding of een HR student. Het tweede gedeelte kan worden uitgevoerd door een ICT student. Je krijgt veel ruimte om bij de doelgroep uit te vragen, te benchmarken en te zien/ervaren hoe de uitwerking van jouw voorstel in de praktijk tot uiting komt. De twee delen zien er als volgt uit:

1. Het in kaart brengen van alle specialismen en vakgebieden waar geneeskundestudenten na hun opleiding voor kunnen kiezen. Vervolgens doe je onderzoek naar hoe deze vervolgopleidingen er uit zien. Wat is de inhoud, welke werkzaamheden horen er bij etc. Het belangrijkste hierbij is het in kaart brengen van de vaardigheden die benodigd zijn per specialisme. Aan de hand van al deze informatie stel je een beroepskeuzetest op. Deze test heeft als doel om afgestudeerde geneeskundestudenten te helpen bij het kiezen van hun vervolg. Uiteraard vergelijk je hierbij ook de beroepskeuzetesten die al beschikbaar zijn. Jij zorgt ervoor dat het eerste deel van de opdracht goed wordt afgeleverd zodat er meteen met het tweede deel gestart kan worden.

2. Het bouwen/ontwikkelen van een app/digitale tekst/tool waarin we de beroepskeuzetest ook daadwerkelijk aan afgestudeerde geneeskundestudenten kunnen aanbieden. Je neemt de beroepskeuze test zoals deze in deel 1 is opgesteld als uitgangspunt en zorgt ervoor dat deze werkend digitaal aangeboden kan worden. Hierin krijg je de vrijheid om ons te adviseren over wat volgens jou de beste manier is.

Wat wij bieden

  • Een boeiende opdracht aangeboden op een mooie locatie in Breda.
  • Een passende stagevergoeding.
  • De mogelijkheid om, in overleg, jouw uren en werkdagen te bepalen.
  • Het is ook mogelijk om in een soort multidisciplinair team samen aan de opdracht te werken.

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau; Laatste jaar van je zorg- hr of ICT gerelateerde opleiding
  • Kennis van de zorg is een pre
  • Kennis van / ervaring met het uitvoeren van onderzoek

Solliciteren

Heb jij interesse in deze afstudeerstage? Solliciteer dan direct via de website en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Extra informatie

Wij zijn dus op zoek naar twee afstudeerstagiaires. In principe volgt deel 2 deel 1 op. Mocht het nou zo zijn dat er overlap qua tijd in zit omdat dit voor jullie beter uitkomt, of ken je iemand waar je eventueel samen mee kan starten? Dan is het ook mogelijk om in een soort multidisciplinair team samen aan de opdracht te werken.

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Breda
Werkuren per week
24 - 40
Dienstverbanden
Afstudeerstage
Salarisindicatie
€400 Per maand
Verantwoordelijk voor
Het in kaart brengen van alle specialismen en vakgebieden waar geneeskundestudenten na hun opleiding voor kunnen kiezen en op basis daarvan een beroepskeuzetest ontwikkelen.

Breda | Stage ICT | Stage HR | Afstudeerstage | HBO | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.