Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Touroperating (februari 2021) in Uithoorn

Jouw functie in het... Met jouw hulp gaan we ervoor zorgen dat het aanbod van Roompot nog bekender wordt! Tijdens je stage op de afdeling Touroperating ga je aan de slag met...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Met jouw hulp gaan we ervoor zorgen dat het aanbod van Roompot nog bekender wordt! Tijdens je stage op de afdeling Touroperating ga je aan de slag met afwisselde werkzaamheden.

Wat ga je doen?

De afdeling Touroperating zorgt voor meer zichtbaarheid in de markt en het verhogen van onze naamsbekendheid. Dit doen ze door het aanbod van Roompot Vakanties uit te zetten bij andere partijen zoals o.a. Belvilla, Bungalowspecials en Vakantieveilingen. Daarnaast gaan ze samenwerkingen aan met bijvoorbeeld Albert Heijn en Delta.

Naast de eigen parken van Roompot Vakanties worden er ook vakantiebestemmingen van verschillende externe aanbieders (Libéma, Droomparken, Sandaya, Buitenhof de Leistert) gepresenteerd onder de naam Roompot Reizen. In principe worden de rollen hier omgedraaid en opereert Roompot Reizen als een boekingsagent. De afdeling Touroperating is tussenpersoon voor deze parken en aanbieders.

Je dagelijkse werkzaamheden zijn erg afwisselend en bestaan onder andere uit het beantwoorden van mails en telefoontjes van onze partners (Belvilla, Bungalowspecials etc). Ook je collega’s van de gastenservice spreek je regelmatig met vragen. Uiteraard hoef je dit niet gelijk alleen te doen en zal je stagebegeleider Linda je overal bij helpen.

Verder zorg je er ook voor dat acties op de juiste manier in het systeem worden geladen. Denk hierbij aan acties via ‘Actie van de Dag'. Daarbij verwerken wij ook de boekingen die via deze partij binnen komen.

Daarnaast controleren we elke dag of de beschikbaarheid bij onze partners nog voldoende is. Soms moeten we extra accommodaties geven of juist minder. We werken met veel verschillende partijen. Daarom moeten we ook regelmatig de websites van die partijen controleren om te kijken of zij de juiste informatie over onze parken verstrekken en waar nodig moet dit worden aangepast.

Jouw voorganger

Rachelle, student Hogeschool Zeeland, heeft voor jou op de afdeling stage gelopen.

“Werken op de afdeling touroperating is niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig. Het werk varieert van de dagelijkse taken zoals een allotment controle tot het telefoneren met partners. In mijn ervaring is het erg goed voor je communicatievaardigheden om de telefoon te beantwoorden, ook leer je veel nieuwe mensen kennen bij de partner-bedrijven. Tijdens alle drukte op de afdeling is er ook zeker tijd voor een leuk praatje of ‘Het feitje van de dag’, zo gaat de werkdag super snel voorbij."

 

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een hbo-opleiding (bij voorkeur commercieel of toeristisch)
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • Afstudeerstage is in overleg mogelijk!
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Uithoorn
Dienstverbanden
Stage

Uithoorn | Stage toerisme en sport | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.