Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage (park) Communicatie (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Van het laten drukken van flyers tot het ontwikkelen van parkplattegronden. Jij wilt dit van A tot Z coördineren. Van het verzamelen van informatie,...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Van het laten drukken van flyers tot het ontwikkelen van parkplattegronden. Jij wilt dit van A tot Z coördineren. Van het verzamelen van informatie, het uitzetten van de opdracht tot de bestelling aan toe.

Wat ga je doen?

Onze afdeling Sales & Marketing bestaat uit diverse teams die samen voor de naamsbekendheid van Roompot Vakanties zorgen. Zo heb je de teams Parkcommunicatie, Branding, Content, CRO en Digitale Marketing.

Je gaat stage lopen bij het team Parkcommunicatie. Dit team bestaat uit Eveline, Erika, Robin en Evi. Samen met hen zorg je voor álle offline marketing producten. Je kan hierbij denken aan Roompot pennen, flyers voor de HR-afdeling, naamborden op de vakantieparken en de grote Roompotvlaggen die je op de parken ziet wapperen.

Van het opvragen van informatie en het uitzetten van opdrachten tot het bestellen van producten. Samen met het team zal jij alle parkcommunicatie coördineren voor ongeveer 50 parken van verschillende labels. Samen met het team zorg jij dat al onze interne opdrachtgevers zo goed mogelijk door ons of door één van onze externe partijen geholpen wordt omtrent communicatie.

JOUW VOORGANGER

Han Kerbert, student Hogeschool Zeeland, heeft voor jou stage gelopen.
“Tijdens mijn stage bij Roompot Vakanties maakte ik deel uit van een gezellig team. Ik heb mezelf beziggehouden met het verzorgen van drukwerk voor zowel Roompot Vakanties als Hogenboom Vakantieparken. Hierbij kan je denken aan welkomstborden, banieren, documentmappen, parkboekjes, plattegronden etc. Dagelijks hield ik mij bezig met het initiëren en uitvoeren van diverse projecten ter ondersteuning van de sales-activiteiten op vakantieparken."

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent bezig met een hboopleiding (bij voorkeur Communicatie)
 • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
 • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

 • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
 • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
 • Optie: kosteloos overnachten op een van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
 • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
 • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Heb jij de Roompot spirit die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton.


De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Solliciteer via de button ‘Solliciteren’. Hier kan je jouw gegevens kwijt incl. de informatie over jouw stageperiode.
 • Denise en Carmijn nemen jouw sollicitatie door en nodigen je uit voor een gesprek.
 • Je sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Goes (Schuverweg 2). Kan dit nog niet i.v.m. corona? Dan zorgen wij voor een digitaal sollicitatiegesprek!
 • Tijdens dit gesprek hoor je ook op welke termijn je meer van ons hoort.

 

 

Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.