Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Eigenarenservice (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Heb je een passie voor vastgoed en/of service verlenen aan klanten? Op de afdeling Eigenarenservice ga jij ervoor zorgen dat woningeigenaren...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Heb je een passie voor vastgoed en/of service verlenen aan klanten? Op de afdeling Eigenarenservice ga jij ervoor zorgen dat woningeigenaren professioneel worden geholpen!

Wat ga je doen?

Jij gaat stage lopen op de afdeling Eigenarenservice. De afdeling Eigenarenservice is het algemene aanspreekpunt voor (verhurende) particulieren en beleggers die in het bezit zijn van een of meerdere recreatiewoningen op een van de parken. Al tijdens het aankoopproces van een woning - dat verloopt via de collega’s van Roompot Projects - adviseert de afdeling potentiele eigenaren op het gebied van verhuur.

 

Je komt terecht in een team waar twee subafdelingen nauw samenwerken: het ene team regelt het onderhoud in en rondom de woning. Het andere team zorgt voor alles rondom de verhuurovereenkomsten. Samen onderhouden zij al het contact met onze woningeigenaren.  

 

Hoe gaat dat nu allemaal in zijn werk, het verhuren van een recreatiewoning? Mag ik de woning zelf ook gebruiken? En hoe hoog zijn de opbrengsten? Dat zijn vragen die de collega’s vaak beantwoorden. Ook na aankoop blijft de afdeling het aanspreekpunt voor de eigenaren, wat wel zo fijn is. We zorgen dat nieuwbouwwoningen op tijd gereed staan in het reserveringssysteem en op de juiste manier geadministreerd worden. Wil een eigenaar zijn woning weer verkopen? Wij regelen de hele administratieve afwikkeling. Verder zorgen we ervoor dat alle eigenaren op de hoogte blijven van alle ins en outs van het verhuren en de ontwikkelingen bij Roompot. Op alle vragen, of het nu gaat over een kapot deurslot, schilderen, de hoogte van de verhuuropbrengsten of het wijzigen van een contract … Er is altijd wel een specialist in het team van ongeveer 20 collega’s die het antwoord weet.

 

Samen met Sonja, Jan en alle collega’s van de Eigenarenservice ga jij ervoor zorgen dat het contact met ongeveer 7500 (potentiële) eigenaren professioneel afgehandeld wordt. Je beantwoordt de telefoon, zorgt dat boekingen van eigenaren goed verwerkt worden, helpt de collega’s bij hun projectmatige werkzaamheden en beantwoord e-mails van eigenaren. Als je voor school een onderzoek of project moet doen dan zorgen we ervoor dat we samen een goed plan maken en koppelen we je aan de collega die daar het best bij past.

 

Jouw voorganger

De afgelopen twee jaar gingen twee enthousiaste stagiairs je voor: Tyrone en Koen studeerden beiden Bedrijfskunde aan de Hogeschool Zeeland. Voor hun onderzoek ondervroegen ze eigenaren of werden werkprocessen onder de loep genomen en geoptimaliseerd. Zij merkten dat hoe enthousiaster je bent, hoe leuker je stage wordt!

 

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een commerciële mbo 4 of hbo- opleiding (voorkeur vastgoedmanagement)
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op een van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.