Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Projects Development (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Als technische duizendpoot droom jij ervan om stage te lopen bij Roompot Projects, in de afgelopen jaren zijn er veel parken en woningen uit de grond...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Als technische duizendpoot droom jij ervan om stage te lopen bij Roompot Projects, in de afgelopen jaren zijn er veel parken en woningen uit de grond gestampt. Als onderdeel van deze tak van de Roompot Group verandert alles wat je aanraakt in goud!

Wat ga je doen?

Jij gaat stage lopen bij Roompot Projects. Zij zorgen voor de projectontwikkeling van onze parken & vakantiewoningen. De afdeling bestaat uit diverse teams die er samen voor zorgen dat onze parken er piekfijn in orde uit zien; Sales (Makelaardij etc.), Marketing, Back Office, Financieel en uiteraard Development.

 

Jij komt terecht bij het team development. Dit team bestaat uit twee collega’s die het voorwerk voor de projectmanagers doen en drie projectmanagers. Deze twee collega’s zorgen voor de contacten met de gemeentes, bestemmingsplannen en bepalen waar alles moet komen. Van voetpaden tot sanitair gebouwen. Als deze plannen zijn goedgekeurd zorgt de projectmanager op locatie dat het project van A tot Z geregeld is. Hij heeft contact met de aannemers en de afdeling Roompot Living voor het interieur. Als de sleutel wordt overgedragen, zit zijn taak erop!

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een hbo opleiding (bij voorkeur in de richting van bouwkunde)
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • Beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer en door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word je master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of je wordt een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.