Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Systeem Beheer (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Ben jij geïnteresseerd in het continu bedenken van nieuwe modulen en systemen? Dan is een stageplaats bij de afdeling Systeemmangement & Projects echt...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Ben jij geïnteresseerd in het continu bedenken van nieuwe modulen en systemen? Dan is een stageplaats bij de afdeling Systeemmangement & Projects echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Jij gaat stagelopen op de afdeling Systeemmanagement & Projects (SMP). De afdeling SMP is het centrale punt van communicatie omtrent alle systemen binnen het Roompot concern, omdat alle verschillende systemen binnen de organisatie hier samen komen. De afdeling SMP bestaat uit verschillende teams; het project team en het support team. Het project team bestaat uit X medewerkers en het support team uit X medewerkers.

Tijdens jouw stage ga je Eline & Vincent ondersteunen in hun werkzaamheden. Jij gaat helpen bij het ondersteunen van diverse grote systeem implementaties. Daarnaast heb je verschillende dagelijkse werkzaamheden, hierbij kan je denken aan het up to date houden van de huidige diverse systemen (reserveringssystemen, kassasystemen en het urensysteem voor alle medewerkers), het uitvoeren van lichte configuratiewerkzaamheden, het controleren van bepaalde wijzigingen, het aanvragen van verschillende rapportages maar ook met het oplossen van eventuele fouten.

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een mbo opleiding  in de richting van ICT support, administratief of interne communicatie; 
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage;
  • Beschikbaar vanaf februari 2021.
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale sfeer, door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of  een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.