Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage HR (februari 2021) in Zeeland

Jouw functie in het... Samen met het HR-team ben jij verantwoordelijk voor het werkplezier van onze 2000 tot 2500 medewerkers op de parken. Enne… we maken jou graag...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Samen met het HR-team ben jij verantwoordelijk voor het werkplezier van onze 2000 tot 2500 medewerkers op de parken. Enne… we maken jou graag verantwoordelijk voor een aantal vaste parken. Die collega’s hebben het werkplezier volledig aan jou te danken! Nieuwsgierig? Lees dan verder, let’s have some work fun!

Wat ga je doen?

Jij gaat stagelopen op de HR-afdeling. De HR-afdeling is opgedeeld in diverse teams: HR Hoofdkantoor, HR Parken & HR Stagebureau. Deze teams zorgen samen voor de werving, selectie, trainingen en het personeelsbeleid van Roompot Vakanties. Samen met tien collega’s ben jij elke dag bezig met het vergroten van het werkplezier van al onze medewerkers, waar jij je in het bijzonder richt op de medewerkers van onze vakantieparken. Zo denk je mee over arbeidsvoorwaarden, waarderingen en ben jij altijd een luisterend oor voor de parken.

Tijdens jouw stage ga je Denise, Kim en Sharon ondersteunen door het gehele takenpakket van het HR-parkenteam op te pakken voor 30 van onze eigen Roompot parken. Daarnaast krijg je ook je andere projecten en taken. Denk aan het uitrollen van een waarderingsbeleid voor alle medewerkers of proactief meedenken met juridische cases.

Jouw voorganger

Rhodé, student Hogeschool Zeeland, heeft voor jou stage gelopen.

Tijdens mijn stage bij Roompot voerde ik diverse HR- werkzaamheden uit voor de parken en het hoofdkantoor. Mijn werkzaamheden varieerden van werving-selectie tot het werken aan nieuwe projecten, waarin ik mijn eigen ideeën kon delen. Tijdens mijn stage heb ik me bijvoorbeeld bezig gehouden met het opstellen van een inwerkprogramma voor één van de afdelingen op het hoofdkantoor. Ik had contact met verschillende afdelingen en collega’s wat het ontzettend leuk en divers maakte."

Leuk weetje: Rhodé blijft naast school ook nog werken bij ons op de HR-afdeling!

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een hbo opleiding (bij voorkeur HRM);
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage;
  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021.
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Zeeland
Dienstverbanden
Stage

Zeeland | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.