Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Stagebureau (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Help jij andere stagiairs aan een leuke stageplek bij Roompot? Werk mee bij het Stagebureau met de werving, selectie en het organiseren van (opleidings)

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Help jij andere stagiairs aan een leuke stageplek bij Roompot? Werk mee bij het Stagebureau met de werving, selectie en het organiseren van (opleidings)evenementen.

Wat ga je doen?

Jij gaat stagelopen op de HR- afdeling. Onze HR-afdeling is opgedeeld in diverse teams: HR Hoofdkantoor, HR Parken & het Stagebureau. Deze teams zorgen samen voor de werving, selectie, trainingen en het personeelsbeleid van Roompot Vakanties.

Het Stagebureau zorgt jaarlijks voor ongeveer 700 stagiaires voor de vakantieparken en het hoofdkantoor van Roompot. Je kan hierbij denken aan studenten die stage gaan lopen bij de Animatie, het Parkmanagement of bijvoorbeeld op de HR-afdeling!

Tijdens jouw stage ga je Denise en Angela ondersteunen in hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het verwerken van de sollicitaties, het inplannen van gesprekken, het organiseren van selectiedagen etc. Daarnaast krijg je ook je eigen projecten en taken. Hoe beter het je afgaat, hoe meer taken en verantwoordelijkheden je krijgt. Je kan hierbij denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Werving en selectie
 • Organiseren van selectiedagen
 • Regelen van bedrijfspresentaties
 • Vraagbaak voor studenten & stagebegeleiders

 

Jouw voorganger

Linde, studente (aan) Avans Hogeschool Breda, heeft voor jou stage gelopen.

Tijdens mijn stage bij Roompot voerde ik diverse taken uit voor het Stagebureau. Hierbij kan je denken aan alles wat te maken heeft met de werving en selectie. Ik heb me vooral bezig gehouden met het vernieuwen van bepaalde processen, wat ik enorm interessant vindt en waar ik mijn creativiteit op los kon laten."

 

Wat vragen wij van jou?
 • Je bent bezig met een hboopleiding (bij voorkeur HRM)
 • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
 • Beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovendien hebben we ook:

 • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
 • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
 • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
 • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage).
 • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.