Helaas, deze vacature is niet actief.

Managementstage Cadzand-Bad (februari 2021)

Jouw functie in het... Jij wordt de rechterhand van de parkmanager van Noordzee Résidence Cadzand-Bad. Wat ga...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Jij wordt de rechterhand van de parkmanager van Noordzee Résidence Cadzand-Bad.

Wat ga je doen?

Het luxe Roompot Noordzee Résidence Cadzand-Bad vind je direct aan de Noordzeekust, op de grens met België. Het park heeft een modern restaurant met een groot lounge terras, dat uitzicht biedt op het meer. Het mooie Zeeuwse strand is op loopafstand van het park. Het park is verder voorzien van diverse faciliteiten zoals een supermarkt met elke ochtend verse broodjes en een zwembad. Daarnaast staat het Animatie team elke dag klaar om de gasten te vermaken. Onze collega’s van de Huishoudelijke Dienst en de Technische Dienst zorgen er ondertussen voor dat alles in en om de vakantiewoningen er goed uit ziet.    

 

De parkmanager is verantwoordelijk voor het vakantiepark. Hij is verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en stuurt dagelijks de verschillende afdelingen aan. Gedurende de afwezigheid van de Parkmanager ben jij aanspreekpunt voor zowel de gasten als de operationele afdelingen. Je houdt jezelf tijdens de drukte bezig op de operationele afdelingen. Kwaliteit en service staan bovenaan gedurende deze stage. Een uitdagende stageplaats waar competenties als leiderschap, organiseren/plannen, verantwoordelijkheid en eigen initiatief zeker aan de orde zullen komen. 

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een hbo-opleiding in de richting van toerisme e/o facility management; 

  • Je bent ondernemend en zelfstandig; 

  • Je beschikt over goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden; 

  • Je gaat nauwkeurig en zelfstandig te werk; 

  • Je bent beschikbaar vanaf februari 2021.

Wat krijg jij daarvoor terug?
  • Gezellige collegiale werksfeer; 

  • Stagevergoeding van € 325,- per maand; 

  • Intensieve begeleiding; 

  • Een kosteloos verblijf in het stagehuis. 

Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Cadzand
Dienstverbanden
Stage

Cadzand | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.