Helaas, deze vacature is niet actief.

Meewerkstage Gastbeleving (februari 2021) in Goes

Jouw functie in het... Jouw stage bij de afdeling Guest Experience staat volledig in het teken van het belangrijkste onderdeel van Roompot Vakanties, namelijk onze gast!...

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Jouw stage bij de afdeling Guest Experience staat volledig in het teken van het belangrijkste onderdeel van Roompot Vakanties, namelijk onze gast! Samen met het team ga jij ervoor zorgen dat onze gast ons na een bezoek nooit meer wil verlaten.

Wat ga je doen?

Jij gaat stagelopen op de Guest Experience afdeling van Roompot Vakanties. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de gastbeleving van de afdelingen Animatie, Receptie, Zwembad én Beauty & Kuur op de Roompot parken. Het team bestaat uit Niko, Iris, Edwin, Els & Tom en samen met jou gaan zij ervoor zorgen dat onze gast een top vakantie heeft & nooit meer naar huis willen. Ze hebben een aantal expertises, namelijk het coachen van de managers op de parken wat betreft het stukje Guest Experience, productontwikkeling en outdoor sport. Leuk feitje: deze afdeling werkt nauw samen met TED, een groot internationaal bedrijf gespecialiseerd in guest experience.

Els is onze conceptontwikkelaar en bedenkt van alles om de gastbeleving te optimaliseren op de parken. Jij mag haar tijdens je stage ondersteunen. Zo krijg je de ruimte om zelf ideeën uit te denken en te presenteren. Daarnaast houdt de afdeling ook nog maandrapportages bij van bijvoorbeeld de omzet bij de fietsverhuur, de verkoop van merchandise etc. Dit  zal ook tot jouw takenpakket behoren. Naast deze werkzaamheden, krijg je ook diverse taken van de andere collega’s. Een zeer afwisselende en variërende stage dus!

Wat vragen wij van jou?
  • Je bent bezig met een hbo opleiding (bij voorkeur toerisme of conceptontwikkeling)
  • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
  • Beschikbaar vanaf februari 2021
Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer en door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

  • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
  • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
  • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
  • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
  • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!
Roompot spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.