Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair Smartbar in Deventer

... Stagiair... Stagiair(e)...   MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair Smartbar

Stagiair(e) Smartbar

 

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa. In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 50 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf: veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen. Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

 

Taken & verantwoordelijkheden:

 

Als Stagiair(e) medewerker Smartbar adviseer jij de klant over onze diensten op het gebied van computers, tablets, smartphones, routers, e-readers, navigatie en alle bijbehorende accessoires. Naast het adviseren verricht je technische handelingen voor bijvoorbeeld het startklaar maken van producten en het installeren van software. Met jouw expertise over alle service maak jij het verschil voor de klant, omdat zij direct gebruik kunnen maken van de aangeschafte producten. 

Samen met het Smartbar team ben je verantwoordelijk voor het commerciële resultaat van alle Service diensten en zorgen jullie ervoor dat de klanten tijdig worden geholpen en reparaties binnen de gestelde termijnen worden uitgevoerd.

 

Profiel:

 

Je volgt een MBO opleiding, bij voorkeur richting ICT. Je hebt basiskennis op het gebied van computers, storing zoeken, reparatie en configuratie. Je bent klantvriendelijk, commercieel ingesteld, enthousiast en communicatief vaardig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent flexibel wat betreft de planning van uren en dagen en bent bereid om in het weekend en op koopavonden te werken.

 

Interesse?

 

Wij bieden een leuke stage waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt - Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld. De duur van de stage en hoeveelheid uren per week worden vastgesteld in overleg.

Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Deventer
Dienstverbanden
Stage

Deventer | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.