Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) PowerService (ICT stage) in Dordrecht

... Stagiair(e) PowerService (ICT stage) Ben jij de onze nieuwe PowerService stagiair(e) die de klant helpt met hun technische vragen en problemen? Lees dan snel verder! Wie zijn wij?MediaMarkt is marktleider op het...

Beschrijving

Vacatures
Stagiair(e) PowerService (ICT stage)

Ben jij de onze nieuwe PowerService stagiair(e) die de klant helpt met hun technische vragen en problemen? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
MediaMarkt is marktleider op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Als team bouwen wij aan het blijven van dé omnichannel speler met 50 vestigingen en een online webshop. Hoe we dat doen? Door onze klanten op één te zetten. Altijd. Door zowel online als offline de beste klantbeleving te bieden. Wij bouwen een feestje voor en met onze klanten. Wij geloven dat alles kan als je zelf actie onderneemt. Werken bij MediaMarkt betekent: met plezier willen winnen!

Wat ga je doen? 
Onze klanten voorzien van de beste service die aansluit bij hun wensen!
Als Medewerker PowerService adviseer jij de klant over onze diensten op het gebied van computers, tablets, smartphones, routers, e-readers, navigatie en alle bijbehorende accessoires. Naast het adviseren, verricht je technische handelingen voor bijvoorbeeld het startklaar maken van producten en het installeren van software. Met jouw expertise over alle service maak jij het verschil voor de klant, omdat zij direct gebruik kunnen maken van de aangeschafte producten. 

Ben jij de ideale kandidaat?
-    jij bent servicegericht en van nature zet jij elke klant in het zonnetje;
-    je vindt het leuk om samen met de klant naar oplossingen te zoeken;
-    de combinatie tussen de techniek en contact met de klant, spreekt jou aan;
-    je volgt bij voorkeur een MBO-3 opleiding gericht op ICT.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Dordrecht
Dienstverbanden
Stage

Dordrecht | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.