Helaas, deze vacature is niet actief.

Afstudeerstage ICT security in Den Bosch

Zo ziet jouw baan... Vind jij het leuk om kennis op te doen van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van IT security en ervaring op te bouwen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect...

Beschrijving

Zo ziet jouw baan eruit
Vind jij het leuk om kennis op te doen van belangrijke ontwikkelingen op het gebied van IT security en ervaring op te bouwen binnen een agile IT-omgeving met complexe IT-vraagstukken? Dan is deze stageopdracht perfect voor jou!

Ons team Corporate Information Security Office & Business Continuity Management (CISO&BCM) binnen IT & Change (ITC) bestaat uit ongeveer 12 collega’s. Met dit team ondersteunen we de gehele Volksbank op het gebied van security & continuity. De werkzaamheden voor deze stage vinden plaats in Den Bosch, maar gezien de huidige omstandigheden wordt de komende periode voornamelijk vanuit huis gewerkt. CISO&BCM draagt bij aan de aantoonbare beheersing van het IT System Risk door het (laten) treffen van maatregelen om de veiligheid & continuïteit van het IT landschap & kritische bedrijfsprocessen van de Volksbank te waarborgen. We zeggen nee waar het moet, maar kijken ook naar hoe het wél kan.

Een aankomend security talent als jij beschikt uiteraard over sterke communicatieve vaardigheden en een positief kritische grondhouding. Je hebt het lef om voor je mening te staan en durft lastige vragen te stellen die onze security professionals aan het denken zetten. Je hebt oprechte interesse in de mensen om je heen en je weet ze te overtuigen en te enthousiasmeren voor veranderingen. Verder is het belangrijk dat je proactief en zelfredzaam bent.

Door de grote diversiteit aan aandachtsgebieden van het Corporate Information Security Office zijn er momenteel meerdere opdrachten mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
  • De optimalisatie van de cloud risico analyse tools, in deze opdracht ligt de nadruk op pakketselectie /  ontwikkelen van een generieke risico analyse tool.
  • Het bouwen van een security watch / alert functie, een dashboard waarin verschillende dreigingen actueel getoond worden voor diverse doelgroepen binnen de Volksbank.
  • Het herijken van de classificatie criteria voor de Continuïteit-score van de BIVC, een leuke onderzoeksopdracht waarbij je jezelf verdiept in de wereld van classificatie en continuïteit.  
  • Het verbeteren van het compliance beleid 'security management', bij deze opdracht maak je de concrete vertaling van beleid naar meetbare implementatie van het beleid.
We gaan graag met jou in gesprek om te komen tot de juiste opdracht die past bij jouw profiel en persoonlijke leerdoelen!

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Bosch
Dienstverbanden
Stage

Den Bosch | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.