Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Employer branding & Recruitment marketing in Den Haag

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

De stage in een notendop
Tijdens deze stage help je mee om meer bekendheid te genereren voor Aegon als aantrekkelijke werkgever. De medewerkers van Aegon weten al lang dat Aegon een enorm leuk bedrijf is om voor te werken. De uitdaging zit ‘m juist om dit óók aan de buitenwereld te laten zien en zo de juiste mensen aan te trekken voor Aegon. 


Tijdens de stage beheer je de acquisitiekanalen zoals Indeed, LinkedIn en andere carrierewebsites. Je denkt mee over de strategie om het employer brand te versterken en hoe we impact kunnen maken met de recruitmentcampagnes. Je bedenkt en plaatst content op de werken-bij-aegon website en analyseert de statistieken in Google analytics.  

Hoe jouw dag eruit ziet?
Je begint de dag met het maken van een goede kop koffie voor jezelf en klapt je laptop open. Rond een uurtje of 9 bel je met Nienke (jouw stagebegeleider) voor een korte check-in (hoe gaat het je en wat gaan we de komende dagen doen). Dan pak je de draad weer op van waar je gister gebleven was, die webanalyse in Google Analytics want die moet einde van de week af zijn. Om 11.00 uur sluit je aan bij het arbeidsmarktcommunicatie overleg om de contentkalender te bespreken met de webredacteuren. Voor de lunch bak je snel een eitje en eet je het restje salade van gister. Nog snel even een wandeling maken buiten voordat om 13.00 uur de volgende afspraak begint. Met het campagneteam bespreek je de voortgang van de employer branding campagne voor de IT-doelgroep. De laatste uurtjes van de dag pas je een tekst aan op de werken-bij-aegon website en check je nog even de statistieken in LinkedIn.  

Dit is jouw toekomstige stage, want:
Je hebt een flinke dosis creativiteit . Je bent analytisch sterk en schrikt niet als er een dosis data op je afkomt waar jij chocola van moet maken. Je bent proactief en niet bang om je mening te geven. Sterker nog, voor nieuwe ideeën kunnen we juist bij jou aan kloppen. Voor feedback ook; je durft dit te geven en ook te krijgen. De vrijheid die je krijgt? Die verantwoordelijkheid pak je! Oh, en er moet natuurlijk ook gewoon gelachen worden. Dus je hebt (of vindt dat je het hebt) een goed gevoel voor humor.  Een verder;

  • Derdejaars bachelor HBO of WO student in de richting van communicatie, marketing, HRM, bedrijfskunde of een vergelijkbare achtergrond;

  • Minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 4-6 maanden;

  • Beschikbaar vanaf januari 2021 of eerder;

  • Communicatief vaardig, zelfstandig, proactief, analytisch (ervaring met Google analytics is een pré) en niet bang om te presenteren; 

  • Taalvaardig in het Engels en Nederlands (in woord en geschrift).

Wie worden jouw nieuwe collega’s?
Je komt terecht bij de afdeling HR in het gezellige Talent Acquisition team. Zij geven je graag een kijkje in de wondere wereld van recruitment, HR analytics en marketing. Maar het meest zal je samenwerken met Nienke, de recruitment marketing expert van Aegon. Samen met Nienke schakel  je voortdurend met de collega’s van arbeidsmarktcommunicatie, IT, recruitment (zowel in Nederland als in het buitenland) en met marketingbureaus. 

Wat krijg je?
Je krijgt de kans om mee te werken aan veel verschillende innovatieve projecten op het gebied van employer branding en recruitment marketing. Naast jouw professionele ontwikkeling is jouw persoonlijke ontwikkeling voor ons erg belangrijk. En daarom zorgen wij voor uitstekende begeleiding van ervaren professionals (digitaal via MS Teams, gezien iedereen bij Aegon verplicht is om thuis te werken). Wat je nog meer van ons kunt verwachten?

  • Een stagevergoeding van 500,- per maand (afhankelijk van het aantal stagedagen);

  • Gratis lidmaatschap van Young Aegon waar je kunt netwerken, kennissessies kunt volgen en sociale (digitale) activiteiten kunt bijwonen;

  • De ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om je eigen ideeën uit te voeren;

  • Deelname aan het Aegon Onboarding programma voor nieuwe collega’s. 

Enthousiast? Reageer! 
Kan jij jezelf vinden in het profiel dat wij zoeken en is deze stage voor jou weggelegd, twijfel dan niet langer en solliciteer! I.v.m. het coronavirus vinden de sollicitatiegesprekken digitaal plaats. Heb je vragen over het sollicitatieproces of wil je meer informatie over deze stage? Neem gerust contact op met Emily van der Werff via emily.vanderwerff@aegon.nl of bel naar 0683041623. Solliciteren kan tot eind november. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.