Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiair(e) Accounting en Advice Reporting in Nijmegen

Stagiair(e) Accounting en Advice... ... ... 16 - 40 uur per... ... ... Haal jij, net als wij, je motivatie...

Beschrijving

Stagiair(e) Accounting en Advice Reporting Functiebeschrijving

Dienstverband

16 - 40 uur per week

Werkervaring

Student

Haal jij, net als wij, je motivatie uit een goede administratie waarbij je klanten kunt verzekeren van kwaliteit? Dan is deze stageplaats in Nijmegen interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het Accounting en Advies-team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Je draait als volwaardig medewerker mee op de afdeling. De werkzaamheden die je uitvoert zijn onder andere het (zoveel mogelijk geautomatiseerd) voeren en controleren van de moderne, online administratieve diensten. Je bent onder begeleiding van een AA accountant verantwoordelijk voor het verwerken, inboeken en up-to-date houden van de financiële administraties van klanten. Hierbij moet je denken aan het (zoveel mogelijk geautomatiseerd) inboeken/verwerken van de financiële administratie, het periodiek opstellen van financiële managementrapportages, het verzorgen van de periodieke aangifte alsmede de voorbereidingen voor het opstellen van de jaarrekening of fiscale winstaangifte.

Wat bieden wij?

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt. Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte. Zowel in werkzaamheden als in cliëntenpakket. Daarnaast zijn de lijnen naar collega’s en partners kort.

Wie ben jij?

• Bezig met een hbo Accountancy of Bedrijfskunde
• Professioneel kritische houding, integer en ambitieus
• Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
• Cijfermatig sterk ontwikkeld
• Enthousiast en ambitieus

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Nijmegen
Dienstverbanden
Stage

Nijmegen | Stage accountancy | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.