Helaas, deze vacature is niet actief.

Adviseur Zakelijk BSB Verzekeringen in Amersfoort

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

Function Ben jij nauwkeurig, commercieel ingesteld en oplossings- en klantgericht? Werk je graag zelfstandig maar gedij je ook als teamplayer? Dan zij wij misschien op op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
BSB Verzekeringen is een dochter van Nedasco (dochter van Aegon) en is actief in de regio Zuid Limburg n adviseert particulieren en bedrijven op het gebied van financiële producten (onder meer schadeverzekeringen en hypotheken). Met ons team zorgen wij voor een goed advies richting onze relaties. Vriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij BSB hoog in het vaandel. Als gevolg van onze groeistrategie zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een adviseur zakelijk met meerdere jaren relevante werkervaring. De standplaats is Geleen. 

Denk je dat jij voor ons de ideale kandidaat bent en spreekt het onderstaande jou aan?
Jij gaat je onder meer bezighouden met het adviseren van zakelijke relaties op het gebied van schadeverzekeringen, verzuim en inkomen. Je bent verantwoordelijk voor het volledige (advies)dossier dat aan de wet- en regelgeving moet voldoen. Onze relaties staan centraal en daarom is snel kunnen “schakelen” heel belangrijk. Requirements Je dient te beschikken over minimaal een HBO werk- en denkniveau. Daarbij zijn de diploma’s Wft Basis, Wft Schade Zakelijk, Wft Schade Particulier en Wft Inkomen minimaal vereist. Kennis van automatisering (onder meer ANVA, Office-programma’s en rekentools van verzekeraars) is ook heel belangrijk.
De eigenschappen die jij hebt, zijn: secuur, commercieel ingesteld, oplossings- en klantgericht. Jouw collega’s willen graag samenwerken met een teamplayer met een collegiale houding die ook zelfstandig kan werken.
Wij verwachten dat jij direct inzetbaar bent en daarom is relevante werkervaring van minimaal 3 jaar in een soortgelijke functie een “must”. Compensation BSB Verzekeringen biedt jou een prettige werkomgeving binnen een dynamisch bedrijf, waarbij er sprake is van een informele sfeer. Jij krijgt een uitdagende functie waarbij er vrijheid is om jezelf te ontwikkelen. BSB Verzekeringen biedt marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Amersfoort
Dienstverbanden
Stage

Amersfoort | Stage ICT | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.