Helaas, deze vacature is niet actief.

Stageopdracht modelleren in Enkhuizen

Pipelife is één van de grootste producenten van kunststof buizen en hulpstukken en een internationaal bedrijf met het hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk. Om je een indruk te geven: wereldwijd werken er ongeveer 2700 mensen op 26 verschillende (productie)locaties. Pipelife maakt buizen met 3 lagen: 2 buitenlagen van hard PVC en een tussenlaag van geschuimd PVC. Deze buis maken we in verschillende diameters op verschillende productielijnen. De Nederlandse vestiging zit in Enkhuizen. Pipelife, een dynamische uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Pipelife maakt buizen met 3 lagen: 2 buitenlagen van hard PVC en een tussenlaag van geschuimd PVC. Deze buis maken we in verschillende diameters op verschillende productielijnen.

De uitdaging van dit product is dat de buis stevig genoeg moet zijn om druk van buiten te weerstaan (afplatting), maar dat een inpactbelasting ook moet worden opgevangen (slagvastheid).

Het Modelleren van de schuimbuis is een eindige elementen model. Het model moet geschikt zijn voor het nabootsen van zowel slagproeven als afplattingstests. Daarnaast is het van groot belang dat de eigenschappen van de verschillende lagen aangepast kunnen worden om tot een optimale situatie te komen. Afhankelijk van  duur van de stage kan gekozen worden voor alleen modelleren van de buis of ook het uitvoeren van de optimalisatie in berekeningen. 

Wat wij bieden

  • Goede carrieremogelijkheden
  • Een dynamische werksfeer
  • Veel ruimte voor eigen inbreng
  • Variatie en een internationaal karakter

Wat wij vragen:

  • Je dient ingeschreven te staan bij een hbo- of wo-opleiding.
  • WO-denkniveau
  • Ondernemend

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
Universiteit
Plaats
Enkhuizen
Werkuren per week
32 - 40
Dienstverbanden
Stage
Verantwoordelijk voor
Voor de afdeling proces development hebben wij een stageopdracht Modelleren van 3 lagen schuimbuis.

Enkhuizen | Stage | Universiteit

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.