Helaas, deze vacature is niet actief.

Manager Property & Maintenance – Sluftervallei in de Cocksdorp

Beschrijving

Ben jij onze nieuwe Manager Property & Maintenance? In deze leuke functie ben je eind verantwoordelijk voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden aan o.a. de bungalows, het terrein en de centrale voorzieningen. Daarnaast zorg je voor het opstellen van onderhoudsplannen, investeringsplannen en de daarbij behorende budgetten.

Je coördineert als Manager Property & Maintenance de dagelijkse werkzaamheden. Hierbij heb je contact met externe bedrijven en ben je verantwoordelijk voor het controleren van de werkzaamheden. Tijdens calamiteiten ben je het eerste aanspreekpunt en onderneem je de juiste acties. 

Je bent verantwoordelijk voor een team van 10 collega’s die je begeleid, ontwikkelt en aanstuurt. Als Manager Property & Maintenance ben je ook  verantwoordelijk voor het contact met de individuele bungalow eigenaar en het besturen van verenigingen. Ook ben je mede verantwoordelijk voor de schoonmaak. 

Als Manager Property & Maintenance ben je assertief, gedreven en een echte teamleader. Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een gastgerichte instelling. Verder beschik je als Manager over:

 • Afgeronde MBO opleiding óf MBO niveau door sterke werkervaring
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende werkervaring
 • Een rijbewijs B (bij voorkeur B-E)
 • Kennis van relevante wetgeving (NEN 3140/3110)
 • Ervaring met Office programma's

Indien je niet op het eiland woont hebben we mogelijkheden om af en toe te overnachten.

Samen zetten we alles op alles om onze gasten het beste te bieden. Als jij meedoet, wordt je harde werken door ons beloond met:

 • Salaris schaal 8 Recreatie CAO 
 • 6% jobtoeslag
 • Een jaarcontract met een proeftijd van twee maanden
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime werkweek*
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden zowel Online (ruim 150 learnings) als Offline. Gericht op het ontwikkelen van je vakmanschap en zelfontplooiing
 • Een reiskostenvergoeding conform de Landal reiskostentabel. Indien je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, worden de door jou te maken reiskosten 100% vergoed. Landal wil namelijk haar medewerkers stimuleren om met het openbaar vervoer naar de werkplek te komen
 • Deelname aan het pensioenfonds Recreatie. De standaard pensioendatum in deze regeling is 67 jaar. De premie voor dit ouderdomspensioen bedraagt 19,6% van de pensioengrondslag, waarbij Landal en jij ieder de helft betalen
 • Diverse collectieve verzekeringen
 • Een gunstige personeelsboekingsregeling
 • En voor nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, klik

* Een fulltime dienstverband bij Landal kent een 38-urige werkweek.

Midden in de prachtige duinen van Texel ligt . Op dit grote park genieten onze gasten van zon, zee en strand tijdens hun verblijf in een van de 316 bungalows, 16 stacaravans of op een van de 60 campingplaatsen. Samen met je collega's doe jij je best om onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit doe je op een geweldige werkplek op het grootste Waddeneiland, vlak bij Den Helder, De Cocksdorp, Oudeschild en Den Burg.

Op maar twee kilometer van het strand heeft dit park alles in huis om onze gasten een geweldige tijd te bezorgen. Naast de verschillende accommodaties vind je hier onder andere een sauna, waterspeelplaats, airtrampoline, jeu-de-boules-baan en een bowlingbaan. Ook kunnen onze gasten een hole-in-one slaan op de midgetgolfbaan of op de nabijgelegen golfbaan De Texelse. Kortom: op het park van 34 hectare is van alles te doen en te beleven. Dat doen we samen. Ook samen met jou als onze nieuwe collega?

   

“Mijn behulpzaamheid wordt altijd zeer gewaardeerd door de gasten, dat geeft mij voldoening. ”
Koen Morsink - Medewerker Techniek & Onderhoud, Landal Miggelenberg

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
de Cocksdorp
Dienstverbanden
Stage

De Cocksdorp | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.