Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage: HR Motorenfabriek in Eindhoven

... De belangrijkste werkzaamheden tijdens je stage zijn: WVP trajecten (Wet Verbetering Poortwachter) en... voorbereiden van en deelnemen aan vergaderingen (zoals het...

Beschrijving

Functiebeschrijving

De belangrijkste werkzaamheden tijdens je stage zijn:

 • WVP trajecten (Wet Verbetering Poortwachter) en ziekteverzuimbegeleiding
 • voorbereiden van en deelnemen aan vergaderingen (zoals het regulier werkoverleg, HR Officers-overleg, recruitmentoverleg & Sociaal Medisch Team)
 • behandelen van vragen van medewerkers (van verlof tot arbeidsvoorwaarden)
 • verzorgen van management informatie
 • HR projecten binnen de Motorenfabriek
 • auditen van standaard procedures
 • eigen onderzoeks- of stage opdrachten.

Jouw profiel

Voor deze stage komen wij graag in contact met MBO of HBO studenten die de opleiding Human Resource Management, Bedrijfskunde MER of een vergelijkbare studie volgen. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar om mee te werken op de afdeling en dit voor een periode van minimaal 4 maanden.

Wij zoeken een HR stagiaire die het leuk vindt om contacten te onderhouden op verschillende niveaus. Je spreekt met medewerkers vanuit de productielijn, leidinggevenden en supervisors, maar kunt ook verzocht worden managers te ondersteunen. Daarbij is het belangrijk dat je proactief bent, jezelf laat horen en op zoek gaat naar mogelijkheden in plaats van belemmeringen.
 

Afdeling

DAF Trucks N.V., gevestigd in Eindhoven, is sinds 1996 onderdeel van PACCAR, één van de grootste vrachtwagenproducenten ter wereld. DAF heeft wereldwijd momenteel 10.000 werknemers, waarvan er circa 8.000 in Eindhoven (NL) en Westerlo (BE) werkzaam zijn.

De afdeling Human Resources van de Motorenfabriek ondersteunt en adviseert het management op het gebied van personeels- en organisatievraagstukken. Daarnaast verstrekt zij informatie en advies aan individuele medewerkers.

Als HR stagiaire Motorenfabriek ondersteun je de HR afdeling van de Motorenfabriek. Het team bestaat uit 1 HR manager en 3 HR officers die samen de gehele fabriek op HR gebied ondersteunen. Je krijgt als stagiaire voldoende mogelijkheden om zelfstandig taken op te pakken en eigen inbreng te leveren. Hiervoor werk je samen met je HR collega’s, diverse HR expertise diensten en de medewerkers op de werkvloer.  Al deze aspecten bij elkaar zorgen voor een dynamische en interessante stage waarin je alle facetten van HR mee krijgt! 
 

Wij bieden

 • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
 • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
 • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
 • Na het afronden van je studie, krijg je de kans om jouw loopbaan bij DAF te starten;
 • Een stagevergoeding van € 375,- (HBO) op basis van 36 uur;
 • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
 • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees verhalen van onze oud-stagiaires.
 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.