Helaas, deze vacature is niet actief.

MBO stage Technical Assessment Center in Eindhoven

... Er is een document waarin beschreven staat hoe we de bouwdatum van een onderdeel kunnen herkennen. Dit document, het datumcodeboek, is inmiddels aan een update toe.Het datumcodeboek wordt...

Beschrijving

Functiebeschrijving

Er is een document waarin beschreven staat hoe we de bouwdatum van een onderdeel kunnen herkennen. Dit document, het datumcodeboek, is inmiddels aan een update toe.

Het datumcodeboek wordt in het DAF Technical Assessment Center en door dealers gebruikt om de informatie op de onderdelen te kunnen controleren. Sinds de invoering van Euro 6 zijn er diverse nieuwe onderdelen bij gekomen. We zoeken een stagiair voor het verbeteren en tegelijk opschonen van het oude datumcodeboek. Daarnaast kan de geïnteresseerde stagiair mede test protocollen voor nader te bepalen onderdelen vormgeven. Dit laatste aspect van de opdracht geeft een ruimer inzicht in het proces van het opstellen van functie-eisen van nieuwe onderdelen.

De werkzaamheden zullen bestaan uit het vastleggen van de codes op de verschillende soorten onderdelen met duidelijke  foto’s, verklaring van de codes opvragen bij o.a. leveranciers en dit alles documenteren. Tevens in overleg met de opdrachtgever worden testprotocollen opgesteld en praktisch ingevoerd.

Jouw profiel

Voor deze opdracht zoeken wij  een MBO student, bij voorkeur in een technische richting.
Je moet om kunnen gaan met Word, Outlook en Excel. Tevens beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Afdeling

Bij de afdeling Claim Assessment van DAF Trucks worden garantie- en “Reparatie & Onderhoud” claims van DAF dealers over de gehele wereld beoordeeld. Voor de beoordeling van deze claims kunnen betreffende onderdelen worden opgevraagd voor nader onderzoek bij DAF Trucks in Eindhoven. Deze onderdelen worden ontvangen in ons Technical Assessment Center waar deze onderdelen worden getest en op datumcode worden gecontroleerd.

Wij bieden

  • Een kijkje in de keuken bij een grote, internationale organisatie;
  • Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We staan open voor jouw initiatieven en afhankelijk van de opdracht zie je jouw resultaten terug op de werkvloer;
  • Een ervaren coach en begeleider, waar je veel van kunt leren en die klaar staat om je verder te helpen;
  • Een stagevergoeding van € 250,- (MBO) per maand op fulltime basis;
  • Een reiskostenvergoeding, als je niet in het bezit bent van een studentenreisproduct;
  • Een huisvestingsvergoeding, als je tijdelijk een kamer huurt in de buurt van DAF.
Elke stagiaire krijgt de kans om deel te nemen aan het  . Tijdens dit event leer je andere stagiaires kennen en kom je meer te weten over DAF / PACCAR!
Benieuwd hoe studenten hun stage bij DAF ervaren? Lees verhalen van onze oud-stagiaires.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Eindhoven
Dienstverbanden
Stage

Eindhoven | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.