Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Marketing Speelgoedboek in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en mucho dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Marketing Speelgoedboek

Je werkt op de afdeling van Speelgoed & Entertainment mee aan het meest magische boek voor de Feestdagen. “Het Grote Speelgoedboek” valt, net als vorig jaar, ook deze Feestdagen weer door de brievenbus bij miljoenen mensen in Nederland en Vlaanderen. Samen met een team enthousiaste Speelgoed & Entertainment collega’s help jij mee om dit tot een groot succes te maken. Je ondersteunt het team bij diverse activiteiten om zo vele kinderen fun en inspiratie te bezorgen en alle (hulp)Sinten het bestellen van cadeautjes nog makkelijker te maken. Daarbij kun je denken aan (administratieve) werkzaamheden rondom de lancering van het boek, winacties die in het boek staan, checks van de online campagne(pagina), maar ook bijvoorbeeld hulp bij checks van de distributie van het boek en diverse analyses.

Kan je niet wachten om mee te werken aan een onvergetelijke Sinterklaas en Kerst voor miljoenen Nederlanders en Belgen? Met deze stage werk je bij het grootste pak(jes)huis van de Benelux in de leukste en gezelligste tijd van het jaar en maak je echt impact, dus solliciteer snel! Let op: het gaat om een meewerk stage van ca. 40 uur per week.

Wat je echt gaat doen
  • Diverse (administratieve) werkzaamheden rondom bijvoorbeeld de lancering van het boek, winacties en artikellijsten/producten
  • Ondersteuning bij diverse marketing activiteiten, zoals checks van de (campagne)pagina van het Speelgoedboek, de digitale versie prijzen, concurrentieanalyses en social media
  • Hulp bij diverse checks rondom de distributie van het boek
  • Hulp bij het beantwoorden van klantvragen

 

Wat neem je mee
  • Een flinke dosis aanpakkingsvermogen en organisatietalent; de werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend van marketing, administratie, analyses, bezoeken van partners tot aan operationele hulp op de werkvloer bij bijv. het maken van goodiebags
  • Kennis van en affiniteit met marketing en retail. Affiniteit met (de) Speelgoed(markt) is een pré
  • Kennis van MS Office programma’s (Excel, Word, Powerpoint)
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Tenslotte snap jij als geen ander hoe magisch het Sinterklaas- en Kerstfeest voor kinderen (en volwassenen) is

 

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.