Helaas, deze vacature is niet actief.

Open sollicitatie in Den Haag

De (financiële) wereld is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Mede daardoor is de verzekeringsmarkt continu in beweging. Met onze producten en diensten willen we bij Aegon mensen in staat stellen financieel gezond oud te worden.

Beschrijving

Bij Aegon zijn wij continu in beweging, waardoor ons vacature-aanbod iedere dag verandert. Staat de vacature die je zoekt niet online maar wil je toch graag bij ons werken of stage lopen? En ben je (bijna) afgestudeerd? Geen nood! Wij zijn altijd op zoek naar talent, en niet al onze openstaande (stage) vacatures staan op onze website. Stuur ons dus vooral een open sollicitatie en kom zo terecht in onze Talent Pool. 

Wil je een open sollicitatie sturen? Leuk! Upload dan je CV en je motivatiebrief. Het is belangrijk om in je sollicitatiebrief aan te geven:

  • Of je op zoek bent naar een junior positie (max 3 jaar werkervaring), een werkstudentschap of een stage;
  • Waar je interesses liggen;
  • Waarom je graag bij Aegon wil komen werken;
  • Wanneer je beschikbaar bent. 

De procedure
Als wij je open sollicitatie ontvangen, dan kijken wij bij het team dat zich bezighoudt met jouw vak- of interessegebied of er op dat moment een geschikte vacature is of binnenkort ontstaat. In dat geval nemen wij contact met je op. Is er geen geschikte vacature, dan is het mogelijk dat wij jouw brief nog gedurende een aantal maanden bewaren. Ontstaat er binnen die periode alsnog een (mogelijk) geschikte vacature, dan nemen onze Campus Recruiters contact met je op. Wegens privacy redenen en ter bescherming van jouw persoonsgegevens anonimiseren we na zes maanden jouw documenten. Nemen we na 6 maanden toch geen contact met je op? Dan worden jouw documenten uit ons bestand verwijderd. Op deze manier dragen we zorg voor actuele bestanden. 

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Den Haag
Dienstverbanden
Stage

Den Haag | Stage ICT | Stage

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.