Stage verkoopspecialist / ondernemer retail in Wormerveer

Beschrijving

Stage verkoopspecialist / ondernemer retail

Wij hebben meerdere mogelijkheden voor stage in onze prachtige boutiques door heel Nederland. 

FULL-TIME / PART-TIME · DIVERSE LOCATIES

Werken bij Vanilia betekent werken in een inspirerende omgeving. Met een ambitieus team werken we elke dag samen om het beste uit onszelf te halen. Wij geloven dat de kracht van een merk te danken is aan het team dat erachter staat en investeren dan ook graag in talent. Wij bieden goede kansen in onze 19 boutiques verspreid door heel Nederland of op ons monumentale servicekantoor De Adelaar in Wormerveer.

Vanilia heeft zijn eigen filosofie en een geheel eigen identiteit. Vanilia is een Nederlands bedrijf dat zich kenmerkt door het produceren van een eigen collectie, op een eerlijke en duurzame wijze. Ambacht staat hierin centraal. Deze filosofie stralen we uit via onze boutiques naar de klanten.

Op een eerlijke en inspirerende manier geef je onze klanten stylingsadvies en bied je hen met optimale service de ultieme Vanilia-winkelbeleving. Als Style Advisor biedt je vanuit toewijding, positiviteit en kennis eersteklas service op het gebied van trends, collectie, styling en pasvorm. Je bent een inspirerende collega die een goede sfeer weet te creëren voor zowel klanten als collega’s.

Wij hebben meerdere mogelijkheden voor stage. Denk hierbij aan de opleidingen: verkoopmedewerker niveau 3, Manager mode niveau 4, Retail Manager niveau 4 etc. 

Stuur a.u.b. je cv, motivatie en stageperiode. Dan nemen wij spoedig contact met je op!

Extra informatie

Status
Open
Plaats
Wormerveer
Dienstverbanden
Stage
Gepubliceerd op
28-05-2021

Wormerveer | Stage

Solliciteer direct

Deel deze vacature

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.