Helaas, deze vacature is niet actief.

Word stagiair recruitment bij YoungCapital in Utrecht

Wil jij je verder ontwikkelen op het gebied van recruitment? Start dan in september nog als stagiair(e) bij YoungCapital in Utrecht!

24 - 40 uur per week

Wat ga je doen?

Omschrijven jouw vrienden jou als ambitieus, enthousiast en vol verrassingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als stagiair(e) bij YoungCapital Utrecht krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheden. Je gaat aan de slag binnen team BIG (Banking, Insurance & Government) waarbij je te maken krijgt met klanten als ABN AMRO en a.s.r.

Wat ga je doen als stagiair recruitment bij YoungCapital in Utrecht?
Dagelijks ben jij verantwoordelijk voor afwisselende werkzaamheden. Denk hierbij aan het schrijven van vacatures, het opbellen van sollicitanten en het screenen daarvan, tot het voeren van sollicitatiegesprekken. Uiteraard komen hier ook administratieve werkzaamheden bij kijken - genoeg te leren en te doen! But there is more! Je bent ook een eerste aanspreekpunt binnen de vestiging voor sollicitanten en werkzoekenden. Als een ware problem solver beantwoord je de meest uiteenlopende vragen die telefonisch binnenkomen. Klinkt tof, toch?

Wat zoeken wij?
We zoeken iemand die minimaal vier maanden lang vier of vijf dagen per week beschikbaar is om stage te lopen. Bij voorkeur volg je de opleiding HRM, Communicatie, Bedrijfskunde of iets vergelijkbaars. Je houdt van uitdaging en draait voor niets je hand om. Jij pakt alles aan! In return krijg je van ons de ruimte om je HR-skills te ontwikkelen en te ontdekken wat jij leuk vindt aan het recruitmentvak. Ook voor eventuele onderzoeksopdrachten scheppen we graag ruimte. Uiteraard sta je er wat dat betreft niet alleen voor. Je krijgt een buddy toegewezen die je helpt met al je vraagstukken en wekelijks met jou je voortgang bespreekt.

Team BIG
Je komt te werken in één van de gezelligste teams van YoungCapital Utrecht! Naast werken is er zeker ruimte voor veel gezelligheid. Denk aan een potje tafeltennis of tafelvoetbal, tot gezellige gesprekken tijdens de lunch. 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Lees verder en reageer snel!

De startdatum van de stage is in overleg. Wat ons betreft kun je starten wanneer jij wilt. Uiteraard kijken we samen naar wat het beste aansluit bij je studie!

- Ondanks corona is deze stage bij ons op kantoor, natuurlijk coronaproof op 1,5 meter afstand! - 

Wat wij bieden

  • Een stage met stagevergoeding afhankelijk van het aantal dagen dat je werkt;
  • Een vaste begeleider die je wekelijks spreekt om je voortgang en ontwikkeling te bespreken;
  • Een stage waarin vrijheid en zelfstandigheid centraal staan;
  • Een gezellig team dat informeel met elkaar samenwerkt;
  • Aan de slag vlakbij station Utrecht dus vanuit het hele land goed bereikbaar;
  • Jij krijgt de kans om jezelf te laten zien én te ontwikkelen!

Wat wij vragen:

  • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau; en natuurlijk een duidelijke motivatie;
  • Jij weet goed om te gaan met verantwoordelijkheid en werkt secuur;
  • Jij bent dienstverlenend ingesteld, energiek en professioneel!

Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Extra informatie

Status
Inactief
Opleidingsniveaus
HBO, Universiteit
Plaats
Utrecht
Werkuren per week
24 - 40
Dienstverbanden
Stage
Verantwoordelijk voor
Het ondersteunen van teams in Utrecht bij de werving en selectie voor verschillende klanten

Stage HR | Stage | HBO | Universiteit

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.