Helaas, deze vacature is niet actief.

Stage Directiesecretaresse in Goes

Jouw functie in het... Jij zal het management van Roompot Vakanties ondersteunen in de breedste zin van het woord!

Beschrijving

Jouw functie in het kort

Jij zal het management van Roompot Vakanties ondersteunen in de breedste zin van het woord!

Wat ga je doen?
WAAR KOM JE TERECHT?
Jij gaat meewerken op de afdeling Team Management Support (TMS). Deze afdeling is verantwoordelijk voor alle onthaal, logistiek en management/directiegerelateerde ondersteunende werkzaamheden. Daarnaast is deze afdeling de ‘centrale vraagbaak’ op het hoofdkantoor van Roompot Vakanties.
 
WAT GA JE DOEN?
Je zal samen met Shereen en Els werkzaam zijn bij de Front Office en Back Office van het nieuwe Roompot hoofdkantoor in Goes. De gasten kunnen zich digitaal melden voor hun afspraak. Jij beantwoordt de overige vragen en/of helpt als er problemen zijn bij het aanmelden.
 
Daarnaast zal je voor Sophie en Sabrine diverse administratieve werkzaamheden verrichten en zorg jij o.a. voor:
 • Reserveringen van o.a. in en externe vergaderingen
 • Ontvangen van gasten, partners en medewerkers
 • Efficiënt inplannen, voorbereiden en notuleren van meetings
 • Beheren van de agenda van de directieleden en managers
 
Tevens ben jij het visitekaartje van Roompot Vakanties. We zijn daarom op zoek naar een kandidaat die klantvriendelijk en representatief is. Tenslotte neem jij de telefoon op en zorg jij ervoor dat alle e-mails beantwoord worden. 
 
Jouw voorganger
Deveny, studente Scalda Middelburg, heeft voor jou stagegelopen bij TMS. Ze vond het zo leuk, dat ze graag in de toekomst bij Roompot wil werken.
“Mijn persoonlijke winst binnen mijn stage is toch zeker dat ik veel heb geleerd en veel heb mogen doen. Ik ga straks veel wijzer de deur uit bij mijn stage".
 
Wat vragen wij van jou?
 • Je bent bezig met een mbo-opleiding (bij voorkeur de opleiding Directiesecretaresse)
 • 110% enthousiasme, inzet en gezelligheid!
 • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar voor een meewerkstage
 • Je bent beschikbaar vanaf september 2020

 

Wat krijg jij daarvoor terug?

Op het moderne, nieuwe hoofdkantoor kom je terecht in een gezellige en collegiale werksfeer. Door de comfortabele flexplekken is iedere dag dan ook écht anders. Tijdens de pauzes kan je je sportieve skills verbeteren; word master tafelvoetballen, koning(in) van de tafeltennis of een echte fitnessfanaat! Bovenal hebben we ook:

 • Super leuke after work borrels in het werkcafé mét dakterras!
 • Daarnaast geniet je van vele voordelen, zoals korting op een vakantie en gratis bezoekjes aan de zwembaden, squash en bowlingbanen.
 • Optie: kosteloos overnachten op één van onze nabijgelegen Roompot parken, wanneer vervoer naar het hoofdkantoor lastig is of je ver weg woont.
 • Niet geheel onbelangrijk: een vergoeding van 325 euro per maand (bij fulltime stage)
 • Voor elke maand die je bij ons stage loopt, krijg je één vakantiedag!

 

Roompot spirit

Heb jij de Roompot spirit die wij zoeken? Solliciteer dan snel via de sollicitatiebutton. De sollicitatieprocedure gaat als volgt: - Solliciteer via de button ‘Solliciteren’. Hier kan je jouw gegevens kwijt incl. de informatie over jouw stageperiode. - Denise en Angela nemen jouw sollicitatie door & nodigen je uit voor een gesprek met Joyce (Hoofd van Team Management Support) en één van ons. - Je sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op ons hoofdkantoor in Goes (Schuverweg 2). Kan dit nog niet i.v.m. Corona? Dan zorgen wij voor een digitaal sollicitatiegesprek! - Tijdens dit gesprek hoor je ook op welke termijn je meer van ons hoort.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Deze vacature staat uiteraard open voor zowel mannen als vrouwen.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Goes
Dienstverbanden
Stage

Goes | Stage toerisme en sport | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.