Helaas, deze vacature is niet actief.

Bol.com Stagiair Database Marketing B2C in Utrecht

Beschrijving

Hoe maak jij onze klanten blij?

Sta jij aan de basis van de perfecte persoonlijke campagnes? Bewijs bij bol.com dat jij onze klanten op het beste moment het juiste aanbod kunt doen!

Staan een flinke dosis eigen verantwoordelijkheid, inspirerende trainingen, on-the-job coaching en dynamiek hoog op je verlanglijstje? Dan is bol.com je ideale stageadres. Bij ons speel je als stagiair geen ‘bijrolletje’, maar draai je echt volop mee binnen het team. Uiteraard word je hiervoor beloond, want met een contract van 40 uur ontvang je 500 euro stagevergoeding per maand! Na een intensief introductieprogramma vol workshops en excursies, pak je projecten op die de winkelbeleving van zes miljoen klanten een boost geven. Je werkt samen met professionals die hun kennis graag met je delen, waardoor je de in’s en out’s van deze explosieve groeimarkt razendsnel leert kennen. Beter kun je jouw carrière niet kickstarten!

Wat je doet als Stagiair Database Marketing binnen het CX-team

Je zal stage lopen in het levendige, commerciële hart van de organisatie. Bol.com heeft de drive om te innoveren en bezit een sterke klant- en partnergerichte strategie. Die gerichtheid op de klanten vertaalt zich in intelligente persoonlijke marketingcampagnes waarbij het ons doel is om de juiste klant op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien. Het gebruik van data speelt binnen dit proces een grote rol. Op de afdeling CX wordt gewerkt aan deze uiteenlopende campagnetrajecten binnen onze customer excellence management strategie. Dit team ontwikkelt nieuwe functionaliteiten en campagnes, voor website en e-mail, die naadloos aansluiten bij de voorkeuren van onze klanten. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met IT ontwikkelaars, marketeers, analisten, designers en andere interne stakeholders. Uiteraard monitoren we de resultaten en gebruiken we de feedback van onze klanten om deze campagnes continue te verbeteren en te innoveren. Wil je onderdeel uitmaken van onze dynamische afdeling en je bezighouden met allerlei data omtrent deze campagnes? Wij bieden je de kans, waarbij we eigen initiatief erg waarderen!

Wat je echt gaat doen
 • Analyse van de resultaten van mailcampagnes: welke email doet het beter en waarom
 • Ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en campagnes
 • Het bepalen van welke klanten welke email moeten krijgen; welke klanten hebben de grootste kans om een aankoop te doen?
 • Data-driven meedenken aan campagnes, wat werkt juist wel en wat niet?
 • Monitoren van campagnes en rapporteren wanneer hier iets misgaat
 • Meewerken met allerhande werkzaamheden waaronder lange termijn projecten
Wat neem jij mee?
 • Een huidige bachelor of masterstudie (oriëntatie; marketing management, marketing analytics, marketing intelligence)
 • Je bent, bij voorkeur, 5 dagen in de week beschikbaar
 • Proactief, zelfstandige teamspeler, overtuigende communicator, denker én doener
 • Affiniteit met de analyse en verwerking van data is een pré
 • Resultaatgericht en planmatig sterk

Let op: Voor al onze stages geldt dat je gedurende jouw gehele stageperiode bij bol.com ingeschreven moet staan bij een opleidingsinstituut.

Nog vragen? Neem dan contact op met De toekomst van retail bij bol.com

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Utrecht
Dienstverbanden
Stage

De Meern | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.