Helaas, deze vacature is niet actief.

Stagiaire Pensioenuitvoering ABP in Heerlen

... Ben jij een derde jaarstudent(e) die ervaring wil opdoen gedurende 6 maanden? Wil jij werken in een dynamische, moderne en uitdagende omgeving? Dan is deze stageopdracht wellicht iets voor jou. Als stagiair(e) zijn jouw taken...

Beschrijving

Functie

Ben jij een derde jaarstudent(e) die ervaring wil opdoen gedurende 6 maanden? Wil jij werken in een dynamische, moderne en uitdagende omgeving? Dan is deze stageopdracht wellicht iets voor jou. Als stagiair(e) zijn jouw taken divers, maar allemaal gericht op het beheren van pensioenuitkeringen.

Het gaat onder andere om de volgende taken:

  • Je voert tijdig en correct de pensioenregeling van ABP uit op administratief en communicatief gebied. Hierbij moet je onder andere denken aan het beoordelen, interpreteren en behandelen van klantverzoeken, wijzigen van fiscale gegevens, tot stand brengen van correspondentie, betaalbaar stellen van uitkeringen;
  • Je onderhoudt het klantcontact met betrekking tot een beperkt aantal uit te voeren processen om de klant te voorzien van de informatiebehoefte. Hierbij moet je denken aan het beantwoorden van schriftelijke vragen van de klanten en het afhandelen hiervan. Daarnaast stuur je vragen door naar verantwoordelijke collega's als je deze zelf niet kunt beantwoorden;
  • Verder komen er gedurende jouw stage altijd aparte opdrachten, trajecten of werkzaamheden voorbij waarbij je kunt ondersteunen. Dit zullen we gedurende de stage in onderlinge afstemming bespreken, ook op basis van je eigen interesses en ontwikkeling.   
  • Als er een stageopdracht vervuld moet worden kan dat ook, we willen jou hier graag bij helpen.
Profiel

Het team (Met Pensioen Gaan en Zijn) waar je stage gaat lopen is werkzaam binnen de eenheid Pensioenuitvoering ABP/PWRI. Het is groter team van totaal 33 medewerkers, dat daarom is verdeeld over twee aparte teams die nauw samenwerken. Het team is betrokken bij het toekennen, herzien en beheren van de ouderdomspensioenen voor ABP.

Wanneer je bij ons stage wilt lopen, vragen wij ook iets van jou. Je bent jong, enthousiast, klantgericht, ambitieus, leergierig, proactief, doelgericht en je vindt kwaliteit leveren belangrijk. Natuurlijk moet je een brede belangstelling hebben voor de financiële wereld en je aangesproken voelen door de maatschappelijke relevantie van de werkzaamheden van APG.

Daarnaast vragen wij:

  • Je bent een derdejaars HBO student, opleiding 'Business Studies' (voorheen People and Business Management) of een vergelijkbare opleiding is een pré;
  • Je beheert de Nederlandse taal uitstekend en bent communicatief sterk;
  • Je beschikt over goede kennis van Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Je bent proactief, werkt zelfstandig, nieuwsgierig van aard en analytisch sterk;
  • Je werkt secuur (samen) en je overziet de gevolgen van wat je doet.

 

Aanbod
APG is een pensioenuitvoerder die in opdracht van een aantal pensioenfondsen het pensioen regelt van 4,7 miljoen mensen. We verzorgen het pensioen van één op de vijf gezinnen in Nederland.
 
Er gebeurt veel op het gebied van pensioen en APG wil daar als toonaangevende en innovatieve pensioenuitvoerder proactief op in blijven spelen.
 
APG verzorgt de pensioenadministratie, pensioencommunicatie, bestuursadvisering en het vermogensbeheer voor deze pensioenfondsen. Het bedrijfsonderdeel Fondsenbedrijf beheert de pensioenrechten van alle deelnemers die aangesloten zijn bij deze pensioenfondsen. Van bouwvakker tot arts, van schoonmaker tot onderwijzer. Onze pensioenspecialisten, relatiemanagers, medewerkers klantcontactcenter, marketeers, juristen en controllers leveren, ieder vanuit hun vakgebied, een bijdrage om de beste dienstverlening te realiseren.
 
APG vindt goed werkgeverschap essentieel. Naast een marktconform salaris, een goede pensioenregeling en eindejaarsuitkering bieden we ook ruime opleidings- en persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden. APG mag zich sinds 2008 Top Employer noemen.
 
We geloven dat diversiteit een brede visie en betere besluitvorming bevordert. Betrokkenheid en respect voor culturele verschillen dragen bij aan onze bedrijfsdoelstellingen. We nodigen je graag uit om te solliciteren.

Extra informatie

Status
Inactief
Plaats
Heerlen
Dienstverbanden
Stage

Heerlen | Stage

Schrijf je nu in!

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren? Schrijf je in als werkzoekende!

DIRECT INSCHRIJVEN

We heten wel YoungCapital, maar iedereen is even welkom. Ook als je al wat meer ervaring hebt. Meer weten? Check onze FAQ.